reklama

Staraczki 2013

witam!
Ja dzisiaj zaliczyłam negatywny test z rana - tak się w niego wpatrywałam, że aż się dopatrzyłam gdzie tę kreskę producent umieścił :-p kolejny test o czulosci 10 robie we wtorek - jak nadal negatywny to odstawiam luteinę... Wkurza mnie powoli ten program ovufriend - bo strasznie mnie nakręca :-p

reklama
Wow, nawet nie wiedziałam, że testy mogą być z wyświetlaczem, do tej pory jak zdarzało mi się korzystac, to były tylko paski.

Witam Was rano! Szogunka już mnie obudziła i skacze po łóżku, a ja się szykuje do pracy. Dziś tylko do 13, ale największy ruch będzie.

Do wieczora! ;-)
&&&&&&&&

witam wszystkie Staraczki :-D po ciężkiej nocy i poranku (po 22 wprowadzali się nowi sąsiedzi :baffled:, mąż z ryb wrócił po 5 rano, a po 7 zaczęli wiercić na dole i się tłuc :baffled: ) wstałam i się wzięłam za pranie. Później idę do teściowej, bo wczoraj dżemu narobiła, ale nie zdążyła go przełożyć do słoików, więc prosiła mnie o pomoc. Udanego dnia

No u mnie z rana wreszcie nie pada :-). Jaka to miła odmiana na tym urlopie :-)Za to ludzi na długi weekend najechalo tyle, że wreszcie rozumiem jak wygląda ręcznik przy ręczniku, ze naprawdę przejścia nie ma :baffled:

Witajcie sobotnio porannie z kawką :)

Ja już po zakupach i za chwilę biorę się za ogarnięcie z grubsza mieszkanka, póki co my w ciągłym wykańczaniu chatki więc nie ma co się pierdzielić z dokładnym sprzątaniem, za chwilkę i tak wszystko będzie w kurzu :confused2:
Dziś mnie od rana meczą kłująco-ciągnące bóle podbrzusza hmmm... chyba przed @ jakieś, na owu nie liczę, bo tempka nawet nie wzrosła, testy nie wyłażą, a już 20dc :(

Witam sie z kawká i ja...
u mnie tempka spada wiec dzis najpozniej jutro wredota przyjdzie:wściekła/y:
no,coz....ktory to juz cykl staraniowy 7?? tak zaczyné 8 i wierze z calych sil ze bedzie szczesliwy:tak:
pozdrawiam i zycze leniwej soboty....

Witam sobotnio !!!
Właśnie przygotowuję śniadanko familii :-)

MamaTomeczka tak mam różne zwierzaki bo jestem można powiedzieć Domem Tymczasowym...jak ktoś wyjeżdża to mi daje "podopiecznych"
W szopie u sąsiada okociły się dwie kotki ( dzikie ) i było 9 -jednemu znalazłam dom, więc jest 8 maluszków...około 2 miesięcznych...kociarnia na maksa !!!
Oprócz tego mam własne dwa psy i kota :tak::-D:tak:
Na dachu sąsiada są kuny-fajne takie malutkie !!! A u mnie na ganku "zamieszkał" ptaszek o nazwie "KOPCIUSZEK POSPOLITY" śliczny !!!

KPe007 nie patrz aż tak restrykcyjnie na częstość sexowanka...mówi się że na córkę to codzienny sex a na synka co 2-4 dni. Jeśli Przytulanki są dwa razy dziennie to teoretycznie w tym drugim ejakulacie nie ma zdolnych do zapłodnienia żołnierzyków...ale to tylko sucha teoria ... w życiu różnie bywa. Nam jak mam "chcicę" to i trzy razy dziennie jest mi mało !!!

Uciekam robić śniadanko, później ogarnę mieszkanko,skoczę na zakupki i wpadnę tu wieczorkiem !!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Jak samopoczucie z rana? U mnie może być :-) Wczoraj pomyłąm okna w domu i trochę ogarnęłam, więc dziś już mam mniej do sprzątania :-) Póki co mogę sobie z moją Inką (kawką) posiedzieć przed kompem :-) Miłego dnia wszystkim życzę :-):-):-):-)

reklama
I ja witam z kawusią :-)
W końcu odespałam ciężki tydz.:-D

O kurcze, widze że niektóre z Was są wielkimi fankami zwierząt:-) My mieliśmy przez jakiś czas króliczka miniaturke, ale musieliśmy oddać bo jak jezdzimy do PL to nie bardzo miałby kto się nim zaopiekować. Teraz niedawno mojej siostrze okociła się kotka i miała 3 śliczne koktki, były pomieszane z perskim, bo mama pers tata zwykły kot, wyszła śliczna mieszanka i chciała dać mojej córci, ale znowu problem kto sie nim zaopiekuje jak my wyjezdzamy. Do PL moglibysmy go zabierac, ale czesto jezdzimy na ferie z DK wiec juz bylibysmy uziemieni, takze nie zdecydowalismy sie. Z reszta moja mała powiedziała, że woli małą dzidzie:-D:tak:

Uciekam też robić sniadanko, wstawic pranie, sprzatanie itp. Miłej soboty!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry