reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

witam z rana :-) i po cichu gratuluję już wiecie komu :-D ja się wczoraj wieczorem trochę lepiej poczułam, więc zgwałciłam męża :cool2: chciałabym żeby tym razem nam wyszło choć stres w pracy wszystko zabija....

reklama
Cześć dziewczyny, ja tak trochę się czaję i mam nadzieję, że jednak przyjmiecie mnie do swego grona. My z mężem co prawda dopiero zdecydowaliśmy się na staranka, w poniedziałem skończyłam brać tabsy i w przyszłym tygodniu mam wizytę u ginekologa po zlecenie badań i po wyznaczenie dalszego postępowania :) Więc nie wiem czy już mnie przyjmiecie, ale mam nadzieję, że tak?

zycze samych II kreseczek i miłego dnia, pozdrawiam.

mimimoo to czekamy do jutra :-D kciuki oczywiście zaciśnięte &&& :tak:

kinia1 witaj :happy2: na pewno Ci się z nami nie będzie nudziło :cool2: no i owocnych starań ;-)

u nas dziś pada... i to konkretnie :baffled: kobietki, mniej więcej w którym dc pojawia się śluz - czy dopiero w ovu lub tuż przed czy może być wcześniej, np. tuż po @?

Mimimoo jestes niesamowita :-p czyli wszystkie razem z Toba czekamy w napieciu do jutra.

Kinia1 witamy! czyli w tym miesiacu juz sie staracie? daj date @ to wpiszemy Cie na liste!

benfica sluz powinien pojawic sie przed owu, moze byc nawet zaraz po @. najpierw lepki, potem kremowy, wodnisty i na koncu przy owu rozciagliwy, ale to tylko teoria oczywiscie.

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki :* Dziękuję za kciuki, ale dzisiaj nie robiłam testu ;/ Źle się czuje i trochę ciemno przed oczami jest. Jutro na pewno będę robić teścik, chyba że coś mnie weźmie to później. Na razie jakoś ochoty nie mam, ale @ nie ma więc nadzieja jest. Mój mówi, że jestem w ciąży, nawet w żadne spodnie się nie mieszczę. Dlatego też wczoraj kupiłam 2 pary spodni, a dzisiaj jeszcze jakieś bluzeczki ( z myślą, aby brzuch się zmieścił jak będzie rósł).. Z tego co pamiętam to też natkusia jutro testuje, to nie będę sama :)

Mimimoo, jak tam Kochana? (właśnie zauważyłam, to do jutra z testowaniem) - dołączam się jak mogę :D

Biedroneczko, a już myślałam, że nas nie lubisz :( Stęskniłam się za Tobą :*

centka Kochanie, jak będziesz mogła zajrzyj do nas i napisz co tam u Ciebie? Tęsknimy :(

lamorelka, jak tam? Jeżeli wczoraj na podpasce nic nie było tylko podczas wycierania jest szansa na fasolkę. Plamienie implantacyjne może mieć kolor brązowy, różowy i czerwony (żywą krew), tylko żeby skrzepów nie było.

Za wszystkie Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

emalia82, brrr85, mikaaa - dziewczyny, a u Was co tam? Dzisiaj 11-ty, a termin miałyście na wczoraj ;)

Ostatnia edycja:
Mimimoo to czekamy do juterka na teścik z Tobą :tak:
kinia1 witamy serdecznie w naszym gronie
dośka1 tak, ovufriend wyznaczy Ci owulacje w pakiecie podstawowym :tak:
susel no możesz negocjować ze mną termin, ale i tak nie mam żadnego testu w domu, a przed terminem @ nie mam zamiaru kupować bo zaraz na pewno bym go zużyła ;-)

Mimimo Malusiolka to jutro testujemy razem :-) choć ja czuje że II kresek jeszcze nie zobaczę.. Ale dzisiaj mają przyjść testy to będę robić.

Ja właśnie jadę do pracy

reklama
to czekamy na wszystkie do jutra w takim razie.
ewka czuje presje zeby poczekac... bede probowac :-) narazie jeszcze nie ma stresu przedtestowego ale prawie napewno za tydzien juz bedzie!

Do góry