reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Termin @ na 8 marca.
Ile cykli, to nie wiem. Przeliczając średnią długość cykli na ilość lat to z pewnością 80 cykli odliczając jakieś potknięcia typu gips i szpital.
Dopiszcie mnie.

Kurde nie nadążam za Wami dziewczyny :p ja tez w pracy jeszcze, ale zaraz wychodzę. Nie ma jakiejś aplikacji na telefon z tego forum? :) Ja ból w czasie dni płodnych też odczuwam. Bolą mnie oba jajniki. Przed pierwszą ciążą tego nie miałam. No i oczywiście przed @ i na początku również. Ja czekam na @ za dwa dni, ale juz mnie wszystko boli i plamienie też się pojawiło :/ Także może następny cykl będzie mój :) A jak nie to przewidziane mam badania po świętach.

Trzymam kciuki za testujące.

Co do kobiet w ciąży wkoło :) ja jak zaczełam się starać, to w moim najbliższym otoczeniu (znajome) zaszło 8 dziewczyn w ciąże. Czyli statystycznie jesli staram sie od ponad roku to prawie 1 na miesiąc :p
Był moment kiedy zaczęło mnie to drażnić. Teraz już mi ta gorycz całe szczeście przeszła :)

Przebrnęłam !!!:-D

Dziewczyny jak tak piszecie.. o zarobkach to cieszę się że tam nie mieszkam... smutne ale prawdziwe....:-(!!!! Paranoja jakaś!
mieszkamy w Irlandii już 9 lat i ani myśl mi wracać... dziwią mnie za to ludzie którzy mają tu dobrą pracę i chcą wracać bo Tęsknią za polska... Ale tęsknotą się przecież nie najedzą.. U nas tylko mąż pracuje.. może nie zarabia kokosów.. ale stać nas na normalnie życie a nie na liczenie od wypłaty do wypłaty.. Choć nie powiem jak przychodzi wrzesień i trzeba dzieciaki wyprawić to 1000 euro to mało:szok: .

kurcze pisałyście ile mięska na obiady kupujecie... u mnie 20 kg wieprzowiny około 10kg kurczaka i 2-3 kg wołowiny mam na góra 1,5 miesiąca. A mięso jadamy 4x w tygodniu.

Lux - też nie czuła bym się fajnie gdyby mąż mnie oszukał... i nie ważne czy chodziło by o 2 , 50 czy 100 zł. U nas tylko mąż pracuje i zarabia konto w banku jest tylko na niego mi własne nigdy nie było potrzebne ( w pracy dostawałam czeki ) do karty mam dostęp kiedy chcę , uważamy że mimo że to on zarabia - wspólnie decydujemy o wydatkach. Bez jego wiedzy nigdy pieniążków nie ruszałam. On też zawsze mnie o wszystkim informuje. Najważniejsze to szczera rozmowa.

Witam kolejnie nowe mamy .

My dziś w planach powtórkę... przytulanek... zobaczymy ;-)

Ja od rana w nauce... łeb mi już pęka.... a gdzie do wieczora.... a do szkoły dopiero na 19.30.. Jeszcze 6 tygodni i koniec :laugh2: mam nadzieję że jednak zobaczę niebawem II kreseczki i będę wiedziała co dalej... W maju ruszają zapisy na wrzesień... i chciałabym wiedzieć czy zapisywać się na nowe kursy czy nie.... Bo na pewno nie uda się pogodzić szkoły i bobaska ;-)

do Piątku tylko 2 dni!!!!! dziewczyny testujące trzymam kciuki za Was!!!! Oby końcówka Lutego była dobry zwiastunem wiosny i wielu podwójnych kreseczek!!!!

reklama
Do góry