Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ochłoniesz i ją szarpniesz i założysz na tą śliczną, mądrą główkę. Dobrze że chociaż krok do przodu, a nie w tył. Trzymam kciuki!Bez zmian... 28 września mamy pierwsze spotkanie w klinice leczenia niepłodności, rozpoczniemy tym samym proces in vitro... wcale mi nie ulżyło! Takie życie! Korona jeszcze leży ale za chwilę ją podniosę. Potrzebuję czasu, by ją dźwignąć.
Ale ochłoniesz i ją szarpniesz i założysz na tą śliczną, mądrą główkę. Dobrze że chociaż krok do przodu, a nie w tył. Trzymam kciuki!
Z korka chyba. A korek to się z winem kojarzy i z Tobą i z @LILI i staraczkami alkoholiczkami. A co też sobie na weekend kupię.I tu się rodzi pytanie... wyjeżdżam z korku, czy z korka?! Chyba jednak z korka, co? Z korku jakoś nie brzmi [emoji3]
Kochana znam takie przypadki ze pary czekaly na invitro i sie nie doczekaly bo akurat przed zaciazyly wiec Tobie z calego serca tego rowniez zyczeBez zmian... 28 września mamy pierwsze spotkanie w klinice leczenia niepłodności, rozpoczniemy tym samym proces in vitro... wcale mi nie ulżyło! Takie życie! Korona jeszcze leży ale za chwilę ją podniosę. Potrzebuję czasu, by ją dźwignąć.
Ja w kolejny weekend sobie poalkoholizuje bo bede na weseluZ korka chyba. A korek to się z winem kojarzy i z Tobą i z @LILI i staraczkami alkoholiczkami. A co też sobie na weekend kupię.
Hej Kochana.My z mezem juz jestesmy w procesie do in-vitrBez zmian... 28 września mamy pierwsze spotkanie w klinice leczenia niepłodności, rozpoczniemy tym samym proces in vitro... wcale mi nie ulżyło! Takie życie! Korona jeszcze leży ale za chwilę ją podniosę. Potrzebuję czasu, by ją dźwignąć.
Hej Kochana.My z mezem juz jestesmy w procesie do in-vitrd 13 czerwca zaczynam z lekami i zastrzykami duzo badan mialam zanim dobrali mi leki.Myslalam ze bedzie lekko ze in-vitro to bach i sie uda ale jestem na forum ze zadko komu udaje sie za pierwszym razem.Powiem Ci szczerze ze juz brak mi sił do tego wszystkiego duzo placze i doły łapie
Nie pisze tego zebys sie przestraszyla tylko jak jest naprawde.Trzymam kciuki kochana za Ciebie