reklama
Elodia
Fanka BB :)
Dbam dbam. Dopiero się obudziłamA Ty kochana odpoczywaj i dbaj o Was![]()
już mam stale pory na spanie. Rano tak do 13, potem miedzy 16 a 19 mnie zmuli i a potem po polnpcy zasnę. Ale mam teraz nieogar. Jak sie obudzilam to zastanawialam gdzie ja jestem
i wygladam jak czarownica. Kazdy wlos w inną stronę hehe
Elodia
Czasami to co nam się śni, w tealnym świecie wydarzy się rzed zdecydowanie na odwrot. Czyli w twoim przypadku @ sie nie zjawi :-)Tyle kreseczek sie sypie w tym miesiacu,ze az milo popatrzec na nieJa to mam przeczucie ze jeszcze dlugo tu zostane,a dzis mialam sen ze dostalam @,a planowana ma byc dopiero na 3 grudnia
![]()
Jotka_
A zarzyczyl sobie od Mikolaja Auto Żółte. Ale mamusia stwierdzila ze mikolaj musi mu przyniesc cos edukacyjnego. Probowalismy to połączyć i znalezlismy zolta koparke z piaskiem kinetycznyn, ale potem stwierdzil ze jakos malo kreatywna jest wiec suma sumarum wybralismy kuferek boba budowniczego z duza iloscia piasku kinetycznego i jest o wiele wiecej foremek, wzorkow i narzedzi (kuferek byl tylko 5zl drozszy od koparki). Do kuferka dostaliśmy taka nieduża (ok 15cm dlugosci) ciezarowke dhl'a oczywiscie jest zolta tak jak dziecko chcialo, ma otwierana naczepę to sobie bedzie mogl tam auta mniejsze wkładać (przynajmniej jedenej wbijajacej sie w noge przeszkody na podlodze mniej) =) a jeszcze do mikolajkowego prezenciku na 6grudnia dokupilam mu ksiazeczke z Wissper. =)A co glutek dostanie od Mikołaja?![]()
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Annasol93
Bardzo fajny prezent ! Ja też preferuje dla dzieci zabawki rozrywkowo edukacyjne przyjemne z pożytecznym !A zarzyczyl sobie od Mikolaja Auto Żółte. Ale mamusia stwierdzila ze mikolaj musi mu przyniesc cos edukacyjnego. Probowalismy to połączyć i znalezlismy zolta koparke z piaskiem kinetycznyn, ale potem stwierdzil ze jakos malo kreatywna jest wiec suma sumarum wybralismy kuferek boba budowniczego z duza iloscia piasku kinetycznego i jest o wiele wiecej foremek, wzorkow i narzedzi (kuferek byl tylko 5zl drozszy od koparki). Do kuferka dostaliśmy taka nieduża (ok 15cm dlugosci) ciezarowke dhl'a oczywiscie jest zolta tak jak dziecko chcialo, ma otwierana naczepę to sobie bedzie mogl tam auta mniejsze wkładać (przynajmniej jedenej wbijajacej sie w noge przeszkody na podlodze mniej) =) a jeszcze do mikolajkowego prezenciku na 6grudnia dokupilam mu ksiazeczke z Wissper. =)
![]()
Jotka_
No pewnie. Juz mam dla dzieciakow (siostrzeniec i siostrzenica mojego meza) , dla glutka i dla tesciowej. Jeszcze zostala mi moja mama, jej maz, tesciu i babcia i brat ale juz wszystko wiem co kupic tylko czekam na za tydzien bo jest black friday =D@daga11 Coś się u Ciebie kroi [emoji847]Zacieram ręce. Ja mam planowaną @ dwa dni po Tobie, ale na razie nic. Lekkie ruchy w brzuchu, ale już sama nie wiem, czy sobie ich nie wmawiam.
@Jotka_Szczotka Ty już prezenty na Święta organizujesz? [emoji119] Ja zawsze dwa dni przed Wigilią i co roku powtarzam, że to już ostatni raz i w kolejnym lepiej się zorganizuję [emoji1]
Ha...
@Jotka_Szczotka Dżizys... Perfekcyjna Pani Domu [emoji119]Szacun jest!
Jotka_
O to to... =) dzieciakom kupilismy wspolna gre planszowa bo mnie w tamtym roku chrzesniak (9latek) mpjego meza wkur....zył. i juz. O. A zawsze mielismy zasade ze jednego roku jakies zabawki drugiego ubrania i słodycze. A teraz gre dostana i po slodyczy.Bardzo fajny prezent ! Ja też preferuje dla dzieci zabawki rozrywkowo edukacyjne przyjemne z pożytecznym !
reklama
O'Hara
A zarzyczyl sobie od Mikolaja Auto Żółte. Ale mamusia stwierdzila ze mikolaj musi mu przyniesc cos edukacyjnego. Probowalismy to połączyć i znalezlismy zolta koparke z piaskiem kinetycznyn, ale potem stwierdzil ze jakos malo kreatywna jest wiec suma sumarum wybralismy kuferek boba budowniczego z duza iloscia piasku kinetycznego i jest o wiele wiecej foremek, wzorkow i narzedzi (kuferek byl tylko 5zl drozszy od koparki). Do kuferka dostaliśmy taka nieduża (ok 15cm dlugosci) ciezarowke dhl'a oczywiscie jest zolta tak jak dziecko chcialo, ma otwierana naczepę to sobie bedzie mogl tam auta mniejsze wkładać (przynajmniej jedenej wbijajacej sie w noge przeszkody na podlodze mniej) =) a jeszcze do mikolajkowego prezenciku na 6grudnia dokupilam mu ksiazeczke z Wissper. =)
![]()
Ty narzekasz na samochodziki wbijające się w stopę a poczekaj aż się faza lego zacznie!! [emoji23][emoji23]