Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To mój adopciak bardziej reaguje już na synuś niż swoje imięMoi teściowie tez nazywają sami siebie dziadkami, moi rodzice tez [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nawet my mówimy do siebie „mamuśka” i „tatuś” [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] niby zaczęło się w żarcie a jakoś tak weszło w krew [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To mój adopciak bardziej reaguje już na synuś niż swoje imię [emoji23][emoji23] był taki malutki jak go adoptowalismy, a teraz 50kg[emoji33]
50?[emoji33] Tyle miłości! [emoji3590] Mój dopiero 32 [emoji23]
A jakiego pieska masz? [emoji3526]
A to może Ty to pisałaśJa mam dwojemałą rasową i dużego adopciaka
synek i córcia
są dla mnie jak dzieci i cieszę się, że je mam
moja mama to babcia I teściowie też
sami tak czasami mówią "choć do babci"
![]()
Moje pieski niestety zostały z mamą, bo były wspólne, a ona więcej czasu na spacery z nimi miała.... Swojego mam skunksa i zarówno obecną zadziorę, jak i jego poprzednika nazywam synkiem i faktycznie coś jest w tym przelewaniu instynktu na zwierzaki, trochę to pomaga... A mój partner rok temu przestał być wujkiem a został tatą, wtedy stwierdziłam, że jestem gotowa na to by go "adoptował" [emoji16]
Ja mam owczarka niemieckiego, jedyne 40 kg miłości, zajmuje cały przedpokój - tzw. potykaczNa tym forum jest mnóstwo posiadaczek psów, już zaczęłam wstępne rozmowy z mężem na ten temat. Któraś, bodajże @coca napisała kiedyś że na psa przelała instynkt macierzyński, zaczynam myśleć o tym na poważnie![]()
jakieś pomysły na fajnego małego psa? Miałam w życiu dwa duże, owczarki, teraz nie mam tyle miejsca, i mam jedno dziecko.