Jesteś po poronieniu więc przez jakiś czas możesz mieć wszystko nie tak jak miałaśRozjechało się bardzo bo zawsze miałam co do dnia [emoji2955]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteś po poronieniu więc przez jakiś czas możesz mieć wszystko nie tak jak miałaśRozjechało się bardzo bo zawsze miałam co do dnia [emoji2955]
Idę w środę 15dc. Więc dowiem się, czy coś się dzieje czy nie. Przynajmniej będę wiedziała, na czym stojęNie zaleca się brania dupka bez potwierdzonej owulki[emoji6][emoji6][emoji6]
Monitoring kiedy masz? Czy już jesteś po?
Najlepiej codziennieSobota - kreska na teście owulacyjnym jaśniejsza od testowej.
Sex w nocy z soboty na niedzielę.
Niedziela kreska gruba tak samo ciemna jak testowa.
Poniedziałek kreska ciemna jak testowa.
Czekać ze stosunkiem do wtorku czy działać dziś?
A może dopiero we wtorek?
Witam w klubie ... u mnie to samo.. aczkolwiek czekam na małpę bo się zbliża wielkimi krokami ..Jesteś po biochemicznej z końca stycznia. Ten cykl zapewne będzie dziwny, hormony.
Jeśli wczoraj nie działaliście to dziś do dziełaSobota - kreska na teście owulacyjnym jaśniejsza od testowej.
Sex w nocy z soboty na niedzielę + morze śluzu.
Niedziela- kreska gruba tak samo ciemna jak testowa+ morze śluzu.
Poniedziałek kreska ciemna jak testowa+ morze śluzu+ ból jajnika (rano)
????Czekać ze stosunkiem do wtorku czy działać dziś?A może dopiero we wtorek?(nie mam możliwości sexow codziennie)
Hej dziewczyny![]()
Zrobiłam betę 21,2
Jedyne co mnie zastanawia czy nie jest ona za niska? Owulacja była około 13/14.02 (monitoring). Na pewno w środę sprawdzę przyrost.
skoro miałaś ból jajnika więc najpewniej właśnie masz owulację i ja bym brała dziś męża/partnera w obrotySobota - kreska na teście owulacyjnym jaśniejsza od testowej.
????Czekać ze stosunkiem do wtorku czy działać dziś?A może dopiero we wtorek?(nie mam możliwości sexow codziennie)
Sobota - kreska na teście owulacyjnym jaśniejsza od testowej.