reklama

Staraczki 2022

reklama
Zdarzyło mi się transportować nasienie mojego męża w zapewnianym przez laboratorium termosie z Decathlonu. Twierdzą, że po wielu próbach i testach ten sprzęt sprawdza się najlepiej i pozwala zachować temperaturę ciała :-)
Boze widzę oczami wyobraźni taką Madame jadącą jak na sygnale a obok na fotelu bidon z nasieniem przypięty pasami 😁😁🤣🤣

Piękna wizualizacja 😉
Boze widzę oczami wyobraźni taką Madame jadącą jak na sygnale a obok na fotelu bidon z nasieniem przypięty pasami 😁😁🤣🤣
Kochane, nie tak było! Niestety, o wiele bardziej prozaicznie... Madame miała termos w torbie na ramię, założyła dzielnie i przeszła pieszo 300m dzielących laboratorium od gabinetu! A w gabinecie w pełnej dyskrecji na portierni oznajmiła, że przychodzi na inseminację do doktora Kota. Pani zapytała: "Ma Pani MATERIAŁ?".
Następnie odniosłam termos i poszłam do szkoły.

Kochane, nie tak było! Niestety, o wiele bardziej prozaicznie... Madame miała termos w torbie na ramię, założyła dzielnie i przeszła pieszo 300m dzielących laboratorium od gabinetu! A w gabinecie w pełnej dyskrecji na portierni oznajmiła, że przychodzi na inseminację do doktora Kota. Pani zapytała: "Ma Pani MATERIAŁ?".
Następnie odniosłam termos i poszłam do szkoły.
A było tak pięknie, no wszystko popsułaś, ja jeszcze od siebie dodałam, że Ty na takim eleganckim skuterku jedziesz, włos rozwiany, oczy osłonięte googlami i szeroki uśmiech 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry