reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Właśnie ja też tak biorę i zależy od dnia. Tydzień temu w weekend dwa dni rzygałam, co prawda po jednym razie, ale jednak. Miałam zawroty głowy, raz mi słabo, raz gorąco, a raz czuje się ok. Ciekawa jestem, czy ktoś jeszcze będzie tak to odczuwał. Oby nie!
Nie strasz 😂 ja chciałam wysępić Dostinex, ale powiedział, że po jednej tabletce mogłaby spaść za dużo i wolałby powoli bromergonem, no to ok. Zacznę od poniedziałku żeby se weekendu nie psuć xD

reklama
To fakt jeszcze do dziś byłam staraczka bo tez już myślałam powoli ze nic z tego nie będzie jak zawsze. Juz olej z wiesiołka stosowałam i siemnie lniane a lekarz kazał dopiero po roku nieudanych starań robić badania. Wiem sa osoby które długo się starają i ja myślałam ze ja będę w tej grupie osób bo juz po trzydziestce jestem i będzie trudniej. I jakoś nie umiem uwierzyć ze faktycznie mogło się udać. Życzę wam powodzenia i idę poszukać innego wątku bo się pośpieszyłam z tym postem a nie doczytałam dokładnie.
Zdrowi ludzie tak do roku się starają, także wszystko z Toba jak najbardziej ok 😉 gratuluję i życzę, żeby wszystko było dobrze, a dzieciątko zdrowo się rozwijało 😀

Nie strasz 😂 ja chciałam wysępić Dostinex, ale powiedział, że po jednej tabletce mogłaby spaść za dużo i wolałby powoli bromergonem, no to ok. Zacznę od poniedziałku żeby se weekendu nie psuć xD
I koniecznie na noc bierz, żeby te ewentualne skutki uboczne przespać 😜 zresztą Zazuu wali po całej tabletce a nic jej nie jest, także nie sugeruj się mną 😂

@Chemik97 nie zdziw się tylko jak nie będzie bromergonu tylko bromocorn, bromergonu ostatnio nie ma w hurtowniach a bromocorn to jego odpowiednik.
@Ceonis ja tez brałam po całej tabletce, chyba nawet dwa razy dziennie 🤔 i żadnych skutków ubocznych :)

@Chemik97 nie zdziw się tylko jak nie będzie bromergonu tylko bromocorn, bromergonu ostatnio nie ma w hurtowniach a bromocorn to jego odpowiednik.
@Ceonis ja tez brałam po całej tabletce, chyba nawet dwa razy dziennie 🤔 i żadnych skutków ubocznych :)
Ale ze mnie cipa 😂 ale dzisiaj np czuje się fenomenalnie, ale to może dlatego, że spałam do 10 prawie 🤣

92F478E9-5FDF-444C-8091-BA7786511A63.jpeg
DEFEF08C-327B-4905-9A95-B8691194413E.jpeg

Clo od 3 do 7dc. Dziś 12dc/27, pęcherzyk 31mm, endo 9mm. Nie dostałam nic na pęknięcie, bo już zaczyna się pojawiać płyn w zatoce. Ale chyba za duży urosnął ten pęcherzyk :( no i znowu tylko jeden. Dr powiedziała, że jak mam męża w domu to po powrocie żeby go wziąć w obroty, a stary z tego wszystkiego chyba za bardzo się zestresował i nie dał rady 🙃 od jutra mam znowu 2x1 duphastonu brać. Imo kolejny cykl na straty.

reklama
Zobacz załącznik 1378522Zobacz załącznik 1378523
Clo od 3 do 7dc. Dziś 12dc/27, pęcherzyk 31mm, endo 9mm. Nie dostałam nic na pęknięcie, bo już zaczyna się pojawiać płyn w zatoce. Ale chyba za duży urosnął ten pęcherzyk :( no i znowu tylko jeden. Dr powiedziała, że jak mam męża w domu to po powrocie żeby go wziąć w obroty, a stary z tego wszystkiego chyba za bardzo się zestresował i nie dał rady 🙃 od jutra mam znowu 2x1 duphastonu brać. Imo kolejny cykl na straty.
No chyba za duży, dla niektórych lekarzy ponad 20mm to już za duży... A w którym dniu cyklu byłaś na monitoringu?

Do góry