reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2022

Ja badałam bo mi dermatolog kazała bo strasznie mi się włosy przetluszczaly i wypadały do tego szybko przytyłam 15 kg głównie w centralnej części ciała. Okazało się ze miałam androstendion podwyższony 3 krotnie i 17-oh progesteron tez. Miałam podejrzenie przerostu nadnerczy i leżałam na endokrynologi ginekologicznej by to sprawdzić ale na szczęście nie było to to i wszystko się uformowało po tabletkach anty.
rozumiem. Dobrze ze udało się unormowac.

reklama
reklama
Tylko dziwne bo teraz tak czytam to piszą ze tez najlepiej wykonywać tydzień przed lub tydzień po miesiączce. A mi kazał 2-5 dc ze wszystkimi innymi hormonami. Już zgłupiałam
w takim razie poczekam do poniedziałku i zapytam nowego gina o to badaniem. Nie będę sama na własną rękę robic na razie.

Do góry