L
Ladycarooo
Gość
Ale ze mnie hejterka i takie ironiczne żarty przesiąknięte jademUUUUU odpuszczasz, wiesz co to znaczy?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ze mnie hejterka i takie ironiczne żarty przesiąknięte jademUUUUU odpuszczasz, wiesz co to znaczy?![]()
no to ja bym od tego zaczęła. Może powinnaś dostać estrofem czy coś. Ale pełen panel hormonalny koniecznieNie. Mam jutro endokrynologa i z nią pogadam o badaniach hormonalnych.
PierśTo ja mam przyziemne pytanko - co robicie dziś na obiad? U mnie wjeżdża wątróbka - zaczęłam jeść z przymusu jak walczyłam z anemia i ja polubiłamteraz to takie moje wstydliwe danie
![]()
@Zazuu a o czym mówi estradiol przed owu? Tez nigdy nie badałam
Ja bym chyba nie wytrzymała z czekaniem żeby powiedziećNo pięknie kochana gratkistary pewnie oszaleje
![]()
TO SAMO pomyślałam! Bo ja jeszcze mam szanse na lutybłagam tylko nie luty, tylko nie luty![]()
Albo tacy którzy życzą na tym forum innym, by Ci nigdy nie mieli dzieci. Wtf wogóle?!Ja nie rozumiem, dlaczego bana nie dostają właśnie tacy ludzie, którzy wchodzą np. Na staraczki i piszą „siema jestem w ciąży”
Skojarzyło mi się z takim filmikiem i licznymi memami pt "Zapraszam wypier****ć"po przepraszane. Do widzenia![]()
Bardzo mi przykroEj mam wyniki i są średnie, chyba kolejny biochem :/
Daj spokój, na wypowiedzeniu jesteświecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?
wiem, już tak nie mogę się zmotywować... tym bardziej, ze przekazałam już praktycznie swoje obowiązki i zostało mi tylko zamknięcie otwartych tematówDaj spokój, na wypowiedzeniu jesteś![]()
![]()