reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Yesenia Przepisał Ci tak jak standardowo zapisują,mi tak samo...Ale ja nie słucham tylko biorę po owulacji,czyli w trzecim dniu po wzroście temperatury co daje odstęp taki jak ma byc-dwa dni po owulacji. Spróbuj tak. Duphaston chyba lepszy,bo luteina pod język się długo rozpuszcza,a dopochwowo to musisz mieć czas żeby poleżeć,a Duphaston to lykniesz i spokój. Za dwa cykle akurat by się mogło coś unormować u Ciebie

reklama
Yesenia Dokladnie,co da Ci już 12dni drugiej fazy ☺ nie zdziw się jakbyś przy 8-9tabletce dostała @ organizm musi się przyzwyczaić .U mnie już drugi cykl z Duphastonem był normalny wreszcie,a teraz po 5-ciu jest super

Bierz po 2tabl,ja brałam 3cykle po 1tabl Ale to takie ciapanie a nie leczenie hihi Jeśli dostalabys wcześniej @ w tym 1 cyklu to wtedy odstawiasz i znów czekasz na owulacji. Będzie dobrze,zobaczysz i obie się doczekamy kreseczek dwóch

Yesenia to stanowczo za mało,to tak jakbyś nic nie brała. To jest zwykły syntetyczny progesteron nie zaszkodzisz sobie☺

Poprawił mi się humor, bo okazało się że mój lekarz będzie przyjmował 29 sierpnia :-) Teraz po @ na spokojnie zrobię sobie badania i jak pójdę na wizytę to wypytam o ten progesteron :happy:

Yasenia super kochana.Pytałas gdzie pracuje, a to w naszej jednej z galerii handlowych. ale nie w sieciowce wiec w miare spokjnie jest. Ale godziny pracy rózne.
a u mnie w domku cisza.

Po tym plamieniu od wczoraj rano nie ma sladu. zreszta czue sie sama nie wiem jak. W sumie to nadzwyczaj dobrze. Zawsze przed @ o tej porze to juz mnie piersi mocno bolały.Były nabrzmiałe i mega ciezkie. Teraz tylko lekko czasem zabola.Jak ja bym nie chciala sobie wkrecac to masakra ale nie moge. To beda najdluzsze 7 dni.:sorry::baffled:

reklama
Witam!
Ania wydaje mi sie ze juz niedlugo bedziesz sie nam chwalila pozytywnym testem :-)

U mnie dzis deszczowo i zimno, nie moge sie obudzic , juz czuje zapach kawy ;-) milego dnia

Do góry