reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

reklama
Witajcie

Kochane - część z Was już ma swojego szkraba. Mam pytanie do nich - wczoraj odebrałam wyniki badań krwi i wyszła mi lekka anemia. Wizytę mam dopiero w piątek - czy mam się czym przejmować? Czy któraś z Was tak miała?

Iwona pewnie dostaniesz wspomaganie witaminami. Myślę że nie masz się czym martwić.
U nas taki upał ze zaraz zdechne. Ja lubię ciepło ale bez przesady.

Wiec tak, mam na imie Magda, mam 32 lata (niestety czas leci nieubłaganie).
Termin @ mam na 21 sierpnia.
Czytam Was i mam bardzo podobne rozterki.
Mam już ukochana coreczke, która ma 6 lat. Załuje ze nie zaczelam myslec wcześniej o rodzeństwie dla niej.
A to mój 2cs
Buziaki:-)

Mój termin @ też podobny bo 20-21 sierpnia. No ale jak już pisałam ja po prostu czekam na @. Mam nadzieję, że w następnym cyklu wstrzelimy się w dni płodne, żeby można było mieć chociaż nadzieję :happy:

Ciekawe czy któreś uda się zaciążyć w sierpniu.Wszystkie mamy podobne terminy @.Ja mam na 24 sierpnia.Czytałam ostatnio, że lato wspomaga zachodzenie w ciążę. Za niedługo zobaczymy ile w tym prawdy:-).

Też mam termin na 21 sierpnia :)
Wróciliśmy dziś, przepakowujemy się i za 8 godzin już będziemy w samolocie. Tylko do 19-ego, więc jak wrócimy to od razu testuję ;)

reklama
Ale super!!! Mam nadzieje ze nie pojawi się żadna @ :-)

Dziewczyny Wy tez tak macie ze jak robicie test to tak strasznie się denerwujecie?
Mi normalnie aż w żołądku się wywraca. I te 3 minuty serce bije jak szalone....

Do góry