Mrowkaa
Fanka BB :)
cześć dziewczyny!
Moniqa - gratuluję dwóch pięknych kreseczek - nie mogę się doczekać kiedy u mnie się takie pojawią
Anka - ja tam testy owu oceniam dobrze. Wyniki z testów owu w miarę pokrywają się u mnie z innymi objawami. Ale to jak każdy produkt w zalezności od producenta może sprawdzać się raz lepiej raz gorzej.
Moniqa - gratuluję dwóch pięknych kreseczek - nie mogę się doczekać kiedy u mnie się takie pojawią

Anka - ja tam testy owu oceniam dobrze. Wyniki z testów owu w miarę pokrywają się u mnie z innymi objawami. Ale to jak każdy produkt w zalezności od producenta może sprawdzać się raz lepiej raz gorzej.

a ja się pytam, co im do tego?

Jakoś mdłości mnie nie przyciągają, wżyciu jeszcze nie tuliłam się do wc i wolałabym by tak zostało ;-)
Rozumiem, że przeważnie masz tylodniowe cykle, bo jakbyś zawsze miała 28dc, a tu nagle 44dc i testy nic nie pokazują...
Nie chcę robić czwartego testu, ciągle czekam na rozwój wypadków. Prawie codziennie czuję ból w krzyżu i ćmienie w podbrzuszu, czasem jest to nie tylko ćmienie, a uczucie lekkiego rozpierania, czasem jest to lekkie kłucie w podbrzuszu po prawej na dole (mam wrażenie, że niżej niż jajnik). I tak sobie żyję z dnia na dzień. Miałam wziąć luteinę, ale myślę, że jeśli te 3 dni drobnych plamień były początkiem nowego cyklu, to warto może poczekać jeszcze trochę, bo może owu się pojawi?
Z dzidziusiem też się w końcu uda