Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) 

A może one szczęście przynoszą? ;-)Mam nadzieję:-)Ta kontrolna jakaś wyblaknięta, zresztą ciążowe też takie przyszłyA może one szczęście przynoszą? ;-)

A kiedy zamierzasz testować? Będę trzymać kciuki. Ja zamierzam jutro lub we wtorek...ale nie wiem czy @ nie wyprzedzi moich zamiarów, bo brzuch boli coraz bardziej......ja mam dzisiaj 25 dc.... już kupiłam test w piątek, ale czekam, nie robię.... nie mam żadnych objawów, oprócz bardzo wrażliwych piersi od kilku dni. Tylko jak wiemy, wrażliwe piersi są zarówno na @ jak i na ciążę.... jakoś wyciszyłam swoje myśli i emocje (na tyle, na ile to możliwe...) i czekam....czasami położę rękę na łonie i zapytam w myślach: zadomowiłaś się już kruszyno, czy jeszcze nie..?
Musimy się uzbroić w cierpliwość, ale jak to "ktoś" mądry powiedział: cierpliwi zostaną wynagrodzeniWięc za nas wszystkie mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&