Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są sposoby na synusia czy córeczkę?![]()

no ja tak czytałam, że jest pewna teoria, boboseksy na kilka dni przed owulacją zwiększają szansę na dziewczynkę bo plemniki "żenskie' są wolneijsze ale dlużej żyją natomiast "meskie" są szybsze ale żyją krócej.
na kilka dni przed owu to sposób na dziewczynkę bo do owulacji męskie wyginą a żeńskie przeżyją, natomiast w dniu owulacji będzie większa szansa na chłopczyka bo męskie szybciej dopłyną do jajeczka.
ot taka teoria, nie wiem czy sprawdza się to w praktyce dlatego patrzę na to z przymrużeniem oka, aczkolwiek nie zaszkodzi spróbować![]()

jeśli kwaśne, a plemniki żeńskie lubią kwaśne to szanse na dziewczynkę:-) jeśli zasadowe to raczej na chłopaka. Ja w pierwszej fazie cyklu jem np. sporo nabiału, bo zakwasza...
marzy mi się dziewczynka...czesc dziewczyny u mnie od 2 dni podbrzusze boli, żle sie czuje nie wiem co o tym myśleć. Boje sie że coś jest nie tak , a do @ zostało 9 dni. W sobote sie troszke nadźwigałam . Nie wiem czy to może być to.
za dużo nie czytałam o chłopcu, ale z tego co pamiętam to pomidory, banany, ziemniaki i oczywiście ograniczyć to co na dziewczynkę tj. wszystko co ma dużo wapnia i magnezu (nabiał, orzechy, truskawki)... :-) witamina B sprzyja dziewczynkomone more time łeeee, to szkoda bo już się ucieszyłam, a na chłopca co trzeba jeść?

Rozumiem,że Cię kusi, dobrze to znam. Trzymam kciuki za wynik &&&&&&&& jeśli jednak zdecydujesz się testować jutro to dawaj znać od razu! Mi niestety cała chęć na testowanie przeszła... czekam na @. Już się uzbroiłam w wiesiołka na kolejny cykl. M będzie badał swoje nasionka - jak wyzdrowieje, bo narazie przeziębiony jest- może to da nam jakąś odpowiedź.strasznie mnie kusi, żeby zatestować jutro... ale to jeszcze będzie 2 dni do terminu@ :-zawstydzona/y:
![]()