reklama

Staraczki forever!

reklama
WIOLU nie :) Stwierdziłam, że jeśli to rozwojowe, to samo minie, podobnie stwierdził lekarz niegdyś:) Ale jeśli głowa go będzie nadal tak boleć to może....zobaczymy. Jeśli to faktycznie po ojcu, to leki do końca życia będzie brał wcześniej, czy później;) Bo u niego to naprawdę duuży problem, znaczy u ojca.

U mnie też błogo cicho - słychać tylko huk naczyń, bo Ola gotuje w kuchni, na podłodze:D

Oo Wielkiej Koopy dawno nie było! Oto zatem JEST :-D

witamy z wanny:) znaczy Ola w wannie, a ja u podnóża;)

Ostatnia edycja:
Monitor bezdechu rzecz mogąca życie uratować, ale niestety stresująca...oby nie alarmował już! :////
A czujecie się pewnie jeśli chodzi o udzielanie pomocy takiemu maleństwu? Ostatnio mi G mówił coby może kurs ratownictwa zrobić....

chcialam w ciazy zrobic ale miedzy rzyganiem, szukaniem mieszkanie, sprzedawaniem i kupowaniem samochodu i
obowiazkowym kursem doszkalajacym samochodowym, no i koszmarnymi upalami, nie starczylo juz weny i czasu. Teraz nie wiem jak z Zosia taki kurs ogarnac. M przestudiowal rozdzial o udzielaniu pierwszej pomocy niemowleciu jak tylko sie Paczka pierwszy raz zakrztusila. Pociesza mnie na razie fakt, ze w alarmie domowym mamy przycisk wzywajacy karetke. Od razu wlacza sie tez nagrywanie i mozna udzielajac pomocy krzyknac co sie dzieje i ochrona momentalnie informuje pogotowie - zawsze cos...

kocie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Du nas wszyscy mowia do machych dzieci czy chca apa czyli na raczki:-)

a u nas w rodzinie wszyscy mowia "opa" :-D

chyba przestymulowalam dziecko. obudzila sie o 16, zjadla dwa cyce i z umytym dupskiem patrzyla 40 minut :szok::szok: na karuzele nad lozeczkiem. denerwowala sie tylko jak muzyka z pozytywki sie konczyla. Po 40 minutach przelozylam ja na mate w duzym pokoju i nerw okropny. wzielam na rece i co?! spi! ale tak sie wtulila, ze nie mam serca odlozyc.

kocie a czy ja ci mowilam ile pieluch u nas dziennie idzie? minimum 15! panienka protestuje jak tylko siku zrobi. i dziwna rzecz odkrylam. jak uzywam rozmiaru 1, to zapach sikow roznosi sie pieknie, jak wkladam jej dwojki to ani ich nie czuc nosem, ani dotykiem. czy w tych iperwszch pampkach jest cos co pachnie jak sie zmoczy? bo przeciez siku niemowlaka jest raczej bezzapachowe.

yyy Poczku, może jedynki są wyjątkowo ekologiczne :confused: a dwójki już mają dodatki neutralizujące? Bladego pojęcia nie mieć czemu tak być :eek:
Paczuszka rekordzistka w takim razie będzie! U nas chyba 10 na dobę to był max :-p
Fajnie macie z tym pogotowiem :tak: i pewnie przyjeżdżają prawie jak na skrzydłach!

Kuotku, oby Kamilowi przeszło!!!
Z pieluchami zostałam przy tych które mamy, bo zamówiłam kapciuszki:sorry2:

Poczu, ja to chyba bym na zawał poszła:szok:

Poczytałam wybiórczo, bo moje dziecko zrobiło mnie w balona:baffled: Zasypiał półtora godziny, po czym widziałam, ze z tego nic nie będzie i wyciągnęłam z łóżeczka, dałam obiad i poszliśmy na spacer i co? I po minucie zasnął mi w wózku, a była godzina 14:30:dry: o 15 poszłam do domu, bo stwierdziłam, że jak Go obudzę, to przecież nie puszczę tak od razu żeby biegał, bo pewnie będzie Mu zimno... i nasz spacer trwał całe 40 minut... Dziecię na chwilę czymś się zajęło.. Jeszcze półtora godzinki i pójdzie spać:tak: a ja zajrzę do Kuleżankuff o 21:30:-)

aaa i jeszcze jedno,
jutro mam rozmowę w spr. pracy:baffled: nie wiem co to będzie jak mnie przyjmą:baffled:
a i jezscze jedno, Dzieć dorwał mi się do szafki ze szkłem i jak tylko nie ma mnie w zasięgu oka, to leci ją otwiera i grzebi tam:dry:

kotu
z tym pogotowiem mm nadzieje, ze nigdy nie sprawdze!

made kurka! zazdraszczam tych pracowych nerwow! mam nadzieje, ze to pozytywne nerwy? powodzenia! bede caly dzien relacji wyczekiwac!

ewcia!!!! i dopiero teraz mowisz? kciuki juz zaciskam! jak dostaniesz, to cos wymyslisz - potrzeba matka wynalazku!

a czy ktos czytal moj lament nad karmieniem poza domem? zadnych rad? zadnej solidarnosci? :-(;-)

reklama
MADE ja nawet kciuków nie zaciskam, bo poradzisz sobie znakomicie :tak: No z Twoją osobowością?? :confused::-D Będę wyczekiwać relacji jak niegdyś gwiazdki!

POKU ja nie lubiłam karmić publicznie i nie karmiłam, nawet mamę moją i G wypraszałam w trakcie:P Nie mam rad zatem :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry