WIOLKA1509
Fanka BB :)
Franio bawi sie z Iwa jaka przyjemna cisza tzn smieja sie , ale jak milo ze nie placza:-)
a Kamil bieze jakies leki na to cisnienie?
a Kamil bieze jakies leki na to cisnienie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Monitor bezdechu rzecz mogąca życie uratować, ale niestety stresująca...oby nie alarmował już! :////
A czujecie się pewnie jeśli chodzi o udzielanie pomocy takiemu maleństwu? Ostatnio mi G mówił coby może kurs ratownictwa zrobić....
kocieu nas wszyscy mowia do machych dzieci czy chca apa czyli na raczki:-)

na karuzele nad lozeczkiem. denerwowala sie tylko jak muzyka z pozytywki sie konczyla. Po 40 minutach przelozylam ja na mate w duzym pokoju i nerw okropny. wzielam na rece i co?! spi! ale tak sie wtulila, ze nie mam serca odlozyc.
a dwójki już mają dodatki neutralizujące? Bladego pojęcia nie mieć czemu tak być
i pewnie przyjeżdżają prawie jak na skrzydłach!
jeju, jeju.....niepoczebnie
jeszcze bardziej się stresuję ://///

Zasypiał półtora godziny, po czym widziałam, ze z tego nic nie będzie i wyciągnęłam z łóżeczka, dałam obiad i poszliśmy na spacer i co? I po minucie zasnął mi w wózku, a była godzina 14:30
o 15 poszłam do domu, bo stwierdziłam, że jak Go obudzę, to przecież nie puszczę tak od razu żeby biegał, bo pewnie będzie Mu zimno... i nasz spacer trwał całe 40 minut... Dziecię na chwilę czymś się zajęło.. Jeszcze półtora godzinki i pójdzie spać
a ja zajrzę do Kuleżankuff o 21:30:-)
nie wiem co to będzie jak mnie przyjmą

No z Twoją osobowością?? 
Będę wyczekiwać relacji jak niegdyś gwiazdki!