reklama

Staraczki forever!

Paulina wkleilam kobiecie linka do nowych takich kozaczkow i cisza... chyba zbaraniala:dry:
musze sie zabrac za siebie bo w rzadne swoje ubrania sie nie mieszcze i niestety nie przekoloryzowuje tego:-(

reklama
Doczytałam Wioluś!!!!!!! I co teraz??? Czego ta pani oczekuje od Ciebie???? Za masaże trzymam kciuki! A kto je będzie robił? :-p:-p

Paulinko, Wioluś - firanki odebrane, ale zanim zawisną to niestety potrzeba męskiej ręki, bo trzeba przywiercić szyny......czyli prędzej niż w weekend nic u mnie nie zawiśnie......Ale firanki są super!!!!!!! Jeszcze teraz czekam na firany do salonu - ale one będę za kilka tygodni dopiero....byle do świąt zdążyć!!!!!

Paulinko a lampy generalnie już mam....Nie idealne, bo w niczym się nie zakochałam. Tzn. zakochałam się w lampie do kuchni, a jak zawisła ta lampa to już taka fajna mi się nie wydaje...W sypialni mam zwykłą lampkę - za to wystają z niej metrowe żarówki energooszczędne - przez co cały czar prysł...w dużym pokoju jako taka lampa zwisa - ale ona jest na 4 żarówki, pan się zaparł, żeby oszczędzać i 2 żarówki mi wykręcił...przez co też średnio to wygląda....muszę po kryjomu znowu te żarówki powkręcać....

Lilus a niczego jak narazie marudzi , a ja ja opindolilam bo nerwy mi puscily:-p

Paulin co do lam u Lil to salonowa w moim guscie bardzo mi sie podoba, taka jak Lil ma w sypialni tez mam i juz sie przyzwyczailam do niej wiec nie zrobila na mnie rzadnego wrazenia a w kuchni nie pamietam co wisi . SORKI LIL:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry