reklama

Staraczki forever!

Asionku, blondynka wyczytała, że zamiast na 2014 rok planujesz drugą ciąże, to że planujesz dwie buahahahaha:-D:-D

Lili,
na dobre i na złe:-p

Kuocie, a gdzie jest napisane, ze po 18 nie wolno nic spożywać:-p:-D
pewno, ze kapcioszki ładne;-) ale co najważniejsze, na bank jestem pewna, że będą wygodne:tak:

reklama
Dzień dobry:)

Ja protestuję! Ja się wypisuję z odchudzania i diety!!! Ja jem ostatnia rzecz o 21 tuz przed spaniem, i bez słodyczy nie mogę żyć!

Kotek a o której Oleńka wstała, jak tak ładnie spac poszła?:)
Ja z tych panikujących zwykle więc się wczoraj zdziwiłam, mam nadzieję ze mi takie opanowanie zostanie:)
Wiki ma tylko lekko spuchniętą dolną wargę, ale jadła normalną kolację i zeby jeszcze umyła:) więc nie jest źle:)

Ewcia &&&&&&&&&&&&&&& za rozmowę:)

Made dziś czwartek:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 1 dzień pracy:) I koniecznie opowiadaj:)

Miłego dnia:)

Dzień dobry kochane!

Kocurku to mówisz, że to cukier może mieć taki zgubny wpływ na cerę???? :eek::eek: To jest dla mnie odpowiednia motywacja dla porzucenia tej przyjemności....ale jak tu żyć bez cukru??? :eek::eek:

Liluś głupia baba!! Czyli teraz chce połowę tego co wy płaciliście???:no::wściekła/y::szok: Nic dziwnego że tak cię wkurzyła!!!Ale wy płaciliście tyle plus opłaty, czy opłaty już były wliczone? A swoją drogą mieszkanie super!!

A apropo mieszkań to my się w końcu zdecydowaliśmy na kupno! Musze sprawdzić moja zdolnośc kredytową i szukamy:) Wstępnie się rozglądaliśmy i całkiem sporo jest teraz do sprzedania, ceny też w miarę ok. Żebym tylko dostała kredyt... Niestety ja sama pracuję (legalnie z umową) więc może być kiepsko... a z drugiej strony to dużo nie potrzebujemy bo mamy spory wkład własny....

LILU cukier przede wszystkim, szczególnie dla tych co mają skłonności do pryszczy i łojotoku, przecież to jest najlepsza pożywka dla bakterii, które pomagają nam produkować te świństwa:/

LILU jest zapotrzebowanie, jest wysoka cena, nie ma zapotrzebowania, cena spada :( co Ci powiedziec... no przykre, ale tak działa rynek...

MONI świetne wieści:))))) Masz coś na oku?

Ostatnia edycja:
reklama
No nic muszę po prostu przeboleć.....ale najgorsze, że kobieta mnie oszukiwała po prostu....już nie będę tego przytaczać....po prostu naiwna bywam i tyle....

Kocurku zyskałam dzięki Tobie zupełnie nowe spojrzenie na cukier! Czemu przed chwilą zjadłam 3 drożdżówki z nerwów :no::no:

Moniu super decyzja!!!!!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KREDYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to niedawno przeżywałam.....BĘDZIE DOBRZE!!!!!! Ile musicie wziąć kredytu?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry