reklama

Staraczki forever!

Lil możliwości pełno;))) tylko........wszystko zależy od tego jaką umowę dostanie mój mąż od 01.11....czy bank się zgodzi na kredyt z jednego źródła utrzymania i jaką cenę by wymyślił nasz właściciel....choć ostatnio mówił że się waha czy sprzedawać...może byśmy jeszcze zdążyli na rodzinę na swoim???? choć słyszałam że będzie inny program dopłat, ale na zakup tylko 1 lokum w życiu...

Kout ja uważam że masz rację, po prostu masz racjonalne podejście do życia;))

reklama
Kocurku ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem - powiem szczerze, że gdybym nie była w stanie dzieci ubrać czy dać im porządnie jeść to byłabym bardzo nieszczęśliwa. Z kolei wiem, że nie zawsze bogactwo wszystko załatwia. Są biedne i szczęśliwe rodziny wielodzietne i dzieci wychodzą na ludzi. Mi się wydaje, że przy zakładaniu rodziny wiele czynników gra ważną rolę...Trudny temat a ja muszę wyjść na zakupy :-p

Paulinko no sama jestem ciekawa co to u Was będzie! Ale na pewno zostajecie w Ś?

Lil nic nie mów, sama nie wiem;)))) Ś. nam się podoba, małe miasteczko niedaleko dużego, super miejsce by dzieci odchować, wszystko zależy od pracy M., zobaczymy, ale własny kąt by się przydał, po co płacić wynajem jeśli można by w to miejsce kredyt spłacać, po swojemu też porobić i nie bać się przygarnąć słodkiego małego kotka od moich rodziców;)))

Hehe Paulinka, ja swojego kota skutecznie przez 5 lat ukrywałam :-p

Aha Kocurku - mi się nóż w kieszeni otwiera, jak widzę Rumunów, którzy już noworodki na żebry biorą....W tym momencie to uważam, że niektórzy nie powinni mieć dzieci...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To idę na te zakupy. Chyba zimno coś...

LILU możliwe, że inaczej trochę rozumiemy "biedę". Istnieją szczęśliwie, ale skromnie żyjące rodziny wielodzietne :) Ale te naprawdę biedne, czyli niemogące zaspokoić swoich podstawowych potrzeb, nie mogą być szczęśliwe :(
A szczęście płynące z "bogactwa" to mit.
Szczęście jest po prostu brakiem nieszczęścia i poczuciem bezpieczeństwa - jak dla mnie:)

LIL nawet nie wspominaj!! Do kastracji i sterylizacji tą cwaniacką ciemnotę :///////////

o kurcze, przeleciałam całe allegro i nie znalazłam żadnego kota, który by mi się podobał (teraz o kotku przytulance dla Mai;))- wybredna ja czy coś, ale wlazłam na ebay i padłam...ile tam jest tych cudnych istot stworzonych do przytulania i spania z moją córcią;))) zamówię na teściową a ona i tak niedługo nam paczkę ma słać;)) tylko który...

Jellycat Cordy Roy Cat - small - 26cm - SR3C - brand new! | eBay lub

New Jellycat Medium Babbington Black Cat Soft Cuddly Plush Toy | eBay

POPPY CAT 20CM TALKING SOFT TOY (B.N.I.B) | eBay ulubiona Mai z bajki;))

JELLYCAT Merryday Grey Cat *SUPERQUICK DELIVERY 1ST CLASS P&P* soft toy cat | eBay

RUSS BERRIE YOMIKO MARLENE SITTING GREY TABBY CAT SOFT TOY GIFT NEW | eBay

Gorgeously Shabby Chic Chintz Soft Cat Toy | eBay

i jeszcze ciągle przeglądam;))

reklama
a ta melodia płynie u nas głównie w trakcie brzydkiej pogody....i ciśnienie chyba się zmienia...ta moja córka coś wrażliwa na zmiany pogody.....

oki, ja zmykam chwilowo, muszę zjeść obiadek i nas podszykować do wyjścia.....kurcze znów będę musiała marudę budzić...ech...

no nic, do później!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry