• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Kuocie, nie no panele są suuuper:tak:

Ewelinka, ja daję nam coś koło 2 lat, żeby zrobić tak jak ja chcę:-p
a mi znów się wydaje, że Miki by spadł:sorry2: toż to ja się boję Mu wyciągnąć szczebelki:laugh2: dopiero K. to zrobił:zawstydzona/y: a ja mimo to zakładam z powrotem hahahah

reklama
Dziękuję :) Bardzo dziękuję :)

Ale mi Ola zrobiła niespodziankę.. śpi i śpi, a ja za 45 minut muszę jechać po Grześka na lotnisko, a jeszcze nawet się nie umyłam, tylko posprzątałam :/

Ewelina hahahahahah:-D:-D

Kuocie,
to czyli plusem jest robić to kiedy Maluch mały, żeby to nie miało swojego zdania hahahahah:-D
jak nie pojedziesz, to G. chyba wybaczy ze względu na córkę:laugh2::laugh2::sorry2:

Ewcia, mój młody sam naciska i wyciąga i ładnie schodzi z łóżeczka, więc chyba czas...;-)

No nic szanowne kuliżanki....życzę miłego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
a ja przelotem, obok leży walizka do pakowania, bo po 16 jedziemy do moich rodziców

Kout ikea rządzi;))) a naprawdę naciągnęłaś prześcieradło na ten fotel??bo ja mam podobny tylko jasny i denerwuje mnie mocno jak dzieci po nim skaczą a potem, kocyk który na nim leży, trzeba poprawiać...te prześcieradło to byłby dobry patent;))

co do dorosłego łóżka dla maluszków naszych to ja wiem na przykładzie Daniela, który miał wtedy równo 2 latka, że był to bardzo dobry pomysł, może się powtórzę ale my mamy takie:
MINNEN Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - biały - IKEA
łóżko ma rozsuwany stelaż (bardzo stabilny) i po bokach , takie boki, dzięki którym dziecko łatwo nie spadnie;)))

u nas w pokoju też większość mebli z ikea, kiedyś znajdę czas to pokażę;) nawet obrazki sama robiłam na wzór ikea;))

Moniu a skąd wiesz,że to zapalenie oskrzeli to wirus????

Samolot ma awarię :/ nie muszę się spieszyć...

PAULINA tak tak, naprawdę :tak: to prześcieradło tak dokładnie pasuje jakby specjalnie na ten fotel było szyte! Tylko czy Twój fotel też jest taki szeroki? Poang?

Musze iśc do domu ale wieczorem może mi się uda i doczytam:)

Rzuciło mi się w oczy loże dla Wikuśki jak na razie i dalej nie czytałam...
Ewelcik to duże bo się mogą nie zmieścić:) Chyba że Miłek lubi w kąciku spać bo moja panna lubi się turlać po całym łóżku i potrafi jeszcze rządzić - daje buzi a potem pokazuje paluszkiem 'tu tu tu" co znaczy że ofiara ma się kłaść w wyznaczonym miejscu:)

dzwoniłam do niani. Młoda lepiej, nie ma gorączki i jakby żywsza jest, ładnie się bawi i mniej kaszle... oby to znaczyło że da radę!

Do wieczora:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry