reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No to dobrze że Ci pomaga marciu ;-) mnie też ostatnio Owu Friend pokazał owulację w 10 dniu co jest niemożliwe... zrobiłam testy owu i wszystkie negatywne i dodatkowo byłam sucha jak nie wiem...

No dokładnie ja tak samo , fakt jajniki mnie troche bolały ale to nie tak jak zawsze przy owu . w tym dniu jeszcze nie robiłam testów owulacyjnych wiec nie wiem co by pokazały ale pierwszy raz mi taki numer programik wykrecił. dalej uwazam ze owu nie było ale 100 % pewności miec nie moge okaze sie pozniej

witam dziewczynki, u mnie tempka spada a @ nadal nie widać, już się ucieszyłam jak plamienie przyszło w 27dc, myślę, ocho, może @ się z tego rozkręci i wreszice przyjdzie w normlanym terminie a nie w 41dc :wściekła/y:
no ale @ gra mi na nosie, plamienia nadal są a @ nie ma...

kurde chyba, że to jest właśnie @ tylko taka skąpa???

dzizas jak odróżnić plamienie od @?

:-D helloł, wróciłam z miasta i ogarnęłam hacjendę i się lenię. Przy okazji skorzystałam z nieobecności starego i kupiłam mu prezent urodzinowo-walentynkowy i mu chyba go dziś dam bo jutro jadę do Poznania, wrócę we wtorek wieczorem i jak po szkoleniu do pracy pójdę dopiero od poniedziałku to w środę wracam do małej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry