reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola możliwe że masz taką skąpą @ ale to i tak dziwne... Znajdz jakiegoś porządnego gina a nie tego konowała co Cię "leczy":no:
Butterku dwie pieczenie na jednym ogniu :-D

reklama
Ja dzisiaj zaliczyłam spadek tempki.... wiadomo co to oznacza, brzuch mnie boli już czuję że to @. Mam tylko nadzieję że przyjdzie jutro a nie dzisiaj i zchowam regularność 26 dniowych cykli... ehhh cieżko tak trochę na duszy, jak co miesiąć :(

Ehh wiadomo jak zawsze w takim momencie się zastanawiam, dlaczego jest tak trudno. Czym sobie trzeba zasłużyć na to? Idę rano do sklepu i mijam ze 3 wozki, ze 3 matki ze szkrabami do 3 lat... wszędzie dzieci! wszędzie wózki a ja co? Kurde mam nadzieję że szybko mi ten kryzys przejdzie i w tym cyklu jakoś lepiej trafimy ze staraniami, że mój P. się ogarnie w końcu i się uda chociaż dobrze trafić w owu. Prolaktyna może już spadnie, hormony się uregulują...
Wiadomo, kolejny cykl kolejne głupie nadzieje.

No właśnie, czemu tak trudno......? eh....

Kasieczek, ale Ci tempka spadła dziwnie...może to osłabienie po przeziębieniu?
Doczytałam co mi wczoraj napisałaś, że miałaś straszne bóle w trakcie owulki, paraliżujące na 3h. To może u mnie to właśnie owulacja? Jak radzisz sobie z tym bólem?

Ciekawe, czy coś by u mnie wyszło z owulki w 17dc gdy dzień wcześniej nie było przytulanek? Ile plemniczki przetrwają do owulacji?

Ashlee, dziękuję za słowa otuchy :) A dziś już mi lepiej, po bólu ani śladu, no i mam wolne i siedzę w domku, co też jest miłe :)

Ostatnia edycja:
spinać się dziewczynki, bo przecież tyle nas tu jest że którejś musi być ten luty... annie może Ty pokażesz staraczkom w lutym, że jednak można, a my za Tobą z nadzieją w marcu;)

Anulka qrde a tak już się na wykresie ładnie zapowiadało:/

reklama
Ja ostatnie nadzieje pokładam w czerwcu bo jadę na urlop. Nie będzie mierzenia tempki, uzupełniania kalendarzyka, nawet naszego forum...zero myślenia o dzidziusiu. Będzie za to mąż, plaża, relaks, spacerki i zimne piwko, a co tam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry