reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia... dlatego pisalam ze wlasnie jezeli ktos ma ewidentny problem ... musi liczyc na medycyne i wspomagacze zagladacze jak to sie uklada wszystko... i w tym temacie nie ma co gadac ... pewnie mnie zle zrozumialyscie bo ja niechcialam podwazac tej kwesti " gdy jest problem ewidentny" rozumiecie... ale z reszta kazda zna swoje cialo... przeciez ... ja tylko mowilam o tym ze jezeli wyniki wychodza ok , moze lepiej nie swirowac :) i dac dzialac naturze:) nie no mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)

annie- hehe chyba to idywidualna sprawa:) moj tez nie zawsze ma checi ... ale jezeli chodzi o staranka to choby o kulach to sie doczolga do wyrka:) ale u nas chyba dziala to ze mamy przerwy i nie widzimy sie narazie codziennie...

Ostatnia edycja:
reklama
Annie ja mu daje permen king ale poki co nie widze jakiejs wzmozonej ochoty na sex z jego strony bo to nie jest lek dzialajacy natychmiast tylko trzeba go kilka tygodni brac ale ja go kupilam miedzy innymi dlatego ze ma naturalne skladniki a nie chemie i zawiera jakis tam zwiazek ktory bardzo dobrze wplywa na plemniki na ich ruchliwosc i prawidlowa budowe wiec pomyslalam ze nie zalezy mi az tak na tym zeby staremu stal na pstrykniecie palcami a bardziej mi zalezy na tym zeby plemniczki byly zdrowe, silne i ruchliwe bo wtedy beda bardziej wytrwale nawet jak nie wstrzelimy sie w owu. Ale zastanawiam sie czy nie kupic mu jeszcze tabletki z ziolem kudzu. To jest ziolo ktore pomaga w rzuceniu nalogow alkoholu, papierosow i oczyszcza organizm a dlatego sie nad tym zastanawiam bo kilka lat temu podawalam mezusiowi jak szalal troche z alkoholem i " skutkiem ubocznym" brania tych kapsulek byl fakt ze moj maz mial niesamowita chcice . To wygladalo tak ze ja dzwonilam zapytac co slychac a on na dzwiek mojego glosu byl juz gotowy i za 15 min zjawial sie w domu ( pracowal niedaleko domu na swoim) na szyki numerek bo nie byl w stanie wytrzymac . Sam nie wiedzial co sie dzieje i doszedl do wniosku ze to te kapsulki

witajcie chwilowo :)

No właśnie, czemu tak trudno......? eh....

Kasieczek, ale Ci tempka spadła dziwnie...może to osłabienie po przeziębieniu?
Doczytałam co mi wczoraj napisałaś, że miałaś straszne bóle w trakcie owulki, paraliżujące na 3h. To może u mnie to właśnie owulacja? Jak radzisz sobie z tym bólem?

Ciekawe, czy coś by u mnie wyszło z owulki w 17dc gdy dzień wcześniej nie było przytulanek? Ile plemniczki przetrwają do owulacji?
NAnncy ja leżałam w łóżku i nie mogłam się ruszyć, byłam jak sparaliżowana! Nie wiem czemu taka tempka, nawet już nie testuje bo nei ma sensu.. nici z cyklu, oby @ szybko przyszła! Plemniki mogą przeżyć nawet do 5 dni w dogodnych warunkach w śluzie płodnym!

Annie - działaj działaj, tańcz, spiewaj cuduj by się skusił!

Trzymajcie się dziewuszki! pozytywnie niech będzie! :)

Marka rozumiem o co ci chodzilo tylko ja taka troche zagubiona jestem bo niby nic takiego sie u mnie nie dzieje i mam ochote walnac to pod nogi ale za chwile wlacza mi sie lampka w glowie z napisem " przeciez masz torbiel ktora ci zaburza cykle i jak nie zmierzysz tej cholernej temperatury to nie bedziesz wiedziec czy owu byla " i na nowo sie wkrecam:angry:

http://allegro.pl/kudzu-90-kaps-walczy-z-nalogami-i2994074164.html
tu jest link

Ostatnia edycja:
Kasiu... zawsze jest nadzieja... wiadomo ze czlowiek woli nastawic sie inaczej... ale jezeli juz ma przyjsc to niech sie pospieszy:) a o plemnikach to wlasnie syszalam ze moga wytrwac okolo 5 dni... twardziele:) bo ponoc nasz odczyn im nie sluzy:) a ja zrobilam sobie herbatke i sama niewiem dlaczego sie nie klade:/

marcia ja juz widze twojego takiego spragnionego heheh .... jak leci do domku ... :-D
a co do twojej torbieli... to faktycznie jest powod ... nie da sie jakos wysuszyc jej albo cos?? zrobic cos z tym cholerstwem...
wiesz ze ja ostatnio nie bylam na bierzaco... albo tez moglo mi umknac...

Karolka, ja mo po drugiej cearce z Michasiem to dosc ze czekalam dlugo na @@@( chociaz nie karmilam przeciez bo musialam mleka sie pozbyc) to jak juz dostalam to cykle mialam rozno dniowe ... ostatnia @@@ przed zajscie teraz w ciaze byla 28 dniowa ale to jakis cud... a teraz zobaczymy bo poronilam 21 stycznia wiec okolo 18 powinna sie pojawic... z tym ze ja jeszcze wczoraj leciutko plamilam ale to raz wiec zobaczymy... ale moje cykle byly straszne czasami nawet 2 albo 3 miesiace nie mialam @@@ ja zawsze mowilam ze predzej w totka trafie niz trafie w kalendarzyku kiedy dostane @@@

ja od zawsze mialam nieregulanie mega cykle... i po pierwszej ciazy mialam robione badania ( wtedy jeszcze nie wglebialam sie tak jak teraz co to za badania itd. no i wychodzily ok i jeden lekarz chcial mi przepisywac anty tabletki ale ja nie moge brac ze wzgledu na wade serca ale on jakby gluchy to dal luteine ...ale jak pisalam wzielam raz i pozniej zmienilam gin... niewiem od czego to zalezy ...(mam dwie siostry , jedna ta ktora sie stara o dzidzie ma @@@ regularne a ta ktora ma 3 dzieci ma identycznie jak ja czyli nieregularne u niej tez nie doszli dlaczego , tabletek anty tez nie dostanie bo lekarz jej powiedzial ze jak pali to on jej na wlasna odpowiedzialnosc ich nie przepisze... a u mnie teraz nie jest zle zawsze dostaje tylko oczywiscie co miesiac inaczej (lepiej niz kiedys co 2 lub 3 miesiace) jajniki ok itd. natura czasami jest dziwna nie:eek:

Dzien dobry!

ja juz z rana na nogach bo mam o 9 korepetycje wiec musialam wstac.
zauwazylam ze temperatura w pochwie bardziej mi sie wacha niz w buzi wy tez tak macie ?

reklama
Witajcie kochane :-)

Oj ale sobie nareszcie pospałam. Wczoraj nic nie zdziałałam a później jedziemy do teściów więc nieźle mnie znowu larwa nastawi. Ale nie odpuszczę dzisiaj staremu bo tak mnie podbrzusze boli że ledwie mogę na tyłku usiedzieć...

marcia ale się uśmiałam z Twojego gotowego do działania Pana :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry