reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witajcie dziewuszki! po krótkiej przerwie od was!

Mamcia pojechała do domku, i mój z nią! no i sama do wtorku!

Mi dzis tempa troszkę podskoczyła i nie wiem czy mam na co jeszcze liczyc czy nie!

Witam :)

Anulka dobrze jest widzieć plusy;-) nowy cykl i do dzieła:tak: wiadomo że doła człowiek łapie jak się nastawisz a tu wredota przyjdzie:-( ja tak miałam w tamtym cyklu

Nanncy kuruj się bidulko:( bo widzę że Cię ostro wzięło...

Kasia póki nie ma @ to nadzieją jest i trzymam za Ciebie mocne kciuki &&&
Ja byłam dzisiaj na obiedzie u cioci i zrobiła na deser taki pyszny serniczek z miętą, że się tak objadłam i nie ruszam, masakra:-)

Kasiu ale już nawet czuje tak skurcze takie lekkie jak na @ po za tym w tamtym miesiącu chyba podobny skok miałam a później na łeb spadło, ale wiecie jak jest mówisz sobie drukowanymi NIE nie jesteś, żeby nie dołować się później, a w głowie słyszysz, a może.... bije się z myślami jak mogę

dziewczyny... napewno za niedlugo bedziemy sie z siebie smialy... :)
co do tempki na dole... wlasnie moja siostra tam mierzyla ... ale lekarka jej powiedziala ze musi uwage zwracac czy w jej ":-)" wszystko oki , bo jak tylko cos zauwazy to ma przestac mierzyc sobie ta tempke, bo czasami rozwija sie stan zapalny i temperatura bedzie wyzsza i wtedy mierzenie nie ma sensu... i zeby sie obserwowala poprostu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry