reklama

Staraczki grudniowe 2012

aventura ja też powinnam dostać @ jakoś za 2 tygodnie (wtedy po raz pierwszy by przyszła w terminie). Jak coś to będziemy testować razem???? :)[/QUOTE]

karola--> chętnie zatestuję z Tobą... o ile, oczywiście, @ nie przyjdzie:-) U mnie planowo powinna być 30 grudnia. To umawiamy się na sylwestrowe, czy noworoczne testowanie? :)

reklama
o kurka, ja najwcześniej mogę 27 testować (termin spodziewanej @) i nie wiem czy nerwowo wytrzymam do sylwestra, hehe

no ale postaram się, albo zastestuję 27 a jak nic nie wyjdzie to potem w Sylwestra no i dotąd aż @ nie przyjdzie.

witaj niusiao rozgość się :) napisz coś więcej o sobie.

Witam nową staraczkę,

No ja w końcu dotarłam do domu, po drodze jeszcze wstąpiliśmy do galerii. Chciałam kupić jakiś naszyjnik do sukienki i czarna kopertówkę. Udało się :tak: No i w końcu kupiłam coś mamie pod choinkę, zdecydowałam się na perfumy chyba każda kobieta lubi? Ale powiem szczerze nogi mi już wchodzą do tyłka:eek:

:-D witam nową staraczkę. Kuchnia ukończona w 90% :tak: jeszcze trochę bo przez nią w domu taki nieład. Jutro jadę osobiście zawieść L4 do UP. Ciekawe czego się dowiem. Czas się zmierzyć z koczkodanami :-D sytuacja jest już męcząca - zobaczymy czego chcą, jak będą mruczeli tylko o L4 to niech spadają - gorzej jak będą chcieli zerwać umowę ( niby mogę chorować 90 dni ) ale czasami mogą przerwać z powodu usprawiedliwionej nieobecności i bla bla, jak tak będą chcieli to niech spadają i niech ich więcej nie widzę. Czas przerwać te błędne koło.

Ostatnia edycja:
Witam nowa starczke:-D

a u mnie snieg, snieg i jeszcze raz snieg, zamiast silowni lopata i pojechali. Najgorzej ze nie ma juz gdzie zgarniac sniegu. Dzieci maja elegancka zjezdzalnie usypana, codziennie przychodza jak balwany z podworka.
Ide zara spac wiec dobranoc

Witajcie wieczronie dziewuchy :)

Ja po wykładach 3 godzinnych ( na których również szydełkowałam ;p) no i po fitnessie!
Teraz nadrabiam rozmówki!
POwiem wam, że w każdym zakdłądzie z urzędnikami załatwić coś na spokojnie graniczy z cudem!
Marcia - super , że jesteś zadowolona po wizycie! trzymam kciuki!!!!!
Annie - jesteś kolena z czadsowymi teściami! NIe ma to tamto! Ale jak powtarzałam, rodziny się nie wybiera...
Butterfly - głowa do góry! Musi być dobrze :) A na jutrzejsze spotkanie w UP radzę mieś wydrukowane akty prawne - by nie mieli o co się pluć! A co!
Karola - trzymam kciuki! kolejna dobra wiadomośc dzisiejszego dnia.
Aventura - również trzymam kciukasy! :)
Nisiao- witaj :) tu się liczy pozytyuwne nastawienie ;) powodzonka!
Pam - to co to za pierniki ?? ja w 1,5 h się uwinęlam! a zdobienie w inny dzień!
Trzymajcie się dziewuszki!

reklama
Witajcie wtorkowo ;-)
Witam nową staraczkę,

emalka ty nie smutaj mowie ci jeszcze razem bedziemy z brzucham chodzic!!! A kiedy masz miec @?

o kurka, ja najwcześniej mogę 27 testować (termin spodziewanej @) i nie wiem czy nerwowo wytrzymam do sylwestra, hehe

no ale postaram się, albo zastestuję 27 a jak nic nie wyjdzie to potem w Sylwestra no i dotąd aż @ nie przyjdzie.

witaj niusiao rozgość się :) napisz coś więcej o sobie.
Ja chetnie zatestuje razem z toba o ile @ nie przyjdzie:tak:
Uciekam do pracy milego dnia!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry