pam_x_pam
Fanka BB :)
Witam sie... u mnie 6.30 a aja juz nie spie... ogladan Ciaze z zaskoczenia na TLC nagralam sobie 
Kasiaczek... ale ty pewnie robisz moze z 50 pierniczkow... ja z mama robimy 800.... zajmuje nam to razem z dekrowaniem z 1-2 dni
mama zaczela zanim przyjechalam jutro bedziemy konczyc.... Mama zawsze tyle robi obdziela dzieci w klasie u brata, nauczycielki, u siebie w szkole ludzi i nauczycieli u taty tez.... do pracy zaniesie, sasiadom, znajomym... i tak nam zostaje na swieta moze z 100... wiec troche roboty jest...a i jeszcze dla mnie odlozyla zebym mojemun zawiozla i jego rdzica paczka wyslala kurierem... crazy woman 
Jade dzis po babcie...zyccie mi szczescia

Kasiaczek... ale ty pewnie robisz moze z 50 pierniczkow... ja z mama robimy 800.... zajmuje nam to razem z dekrowaniem z 1-2 dni
mama zaczela zanim przyjechalam jutro bedziemy konczyc.... Mama zawsze tyle robi obdziela dzieci w klasie u brata, nauczycielki, u siebie w szkole ludzi i nauczycieli u taty tez.... do pracy zaniesie, sasiadom, znajomym... i tak nam zostaje na swieta moze z 100... wiec troche roboty jest...a i jeszcze dla mnie odlozyla zebym mojemun zawiozla i jego rdzica paczka wyslala kurierem... crazy woman 
Jade dzis po babcie...zyccie mi szczescia

, że nieodpowiedzialne z mojej strony było przytulanie, z którego może powstać dziecko, w czasie, gdy biorę antybiotyk, leczę zęba i gdy może konieczna będzie interwencja chirurga. Ale w czasie tego mazania się doszłam do wniosku, że przecież nigdy nie wiadomo, w którym momencie starania się, poczęcia, czy już starszej ciąży, co nas dopadnie
. Antybiotyk kończę dzisiaj, dziś też idę na wizytę do dentysty, wypełni mi kanał i zaplombuje i mam nadzieję, że już wszystko będzie OK. Rtg robić nie będę, tak na wszelki wypadek. I gdyby się okazało, że zaszłam w tym cyklu w ciążę, to przecież ten antybiotyk nie przeniknie do zarodka, bo na tym etapie jeszcze nie ma zarodek połączenia ze mną i moja krew z antybiotykiem nie przepływa przez zarodek. Tak sobie sama to tłumaczę, żeby się uspokoić i nie schizować
.
nie lubię takiej pluchy. Wróciłam z UP i jestem zła jak diabli.
kto tam siedzi to ja nie wiem - zawiozłam L4, i usłyszałam że pracodawca przerwał umowę stażową ale ja mam ją podpisać !!!!!!!!
ja,żeby na mnie zgarnęli o nie! Poszłam do kierownika ale ten miał w ogóle wyjebke na to co mówię
tak na poważnie to mam nadzieję że jeszcze śnieg przyjdzie.
Niecierpliwie się bo moja ginekolog jeszcze nie odpisała ... wrrr. Mam nadzieje,że mnie przyjmie w Wigilie na te 10 minut.