Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale rozwarcia brak,więc to dobrze , choć w razie co robili mi posiew gdyby trzeba było zakładać szewek. Lekarze zgodnie kazali polegiwać, absolutnie nie dźwigać i uwazać. No więc leżę i dopiero dziś weszłam na forum z telefonu męża bo nie siadam do kompa.
Te usg robia do 13t6d potem jeszcze raz sprawdza w usg polowkowym ale z tym jest tak ze np ja bylam na usg i mial kiepski sprzet i nie dal rady zmierzyc wiec powiedzial ze tak na oko to jemu wszystko wyglada ok ale jak chce to moge sie jeszcze raz zapisac za 1,5 tygodnia ale ja wtedy mialam umowiona wizyte z usg w prywatnej klinice i tam wszystko pomierzyl lacznie z wyliczeniem ryzka trisomii.
Bąbelek ładnie urósł, teraz ma 69,4mm. Na poprzednim usg w 11tc jakoś nie bardzo miał ochotę się ruszać za to dziś fikał jak szalony
podskakiwał i kopał nóżkami, super widok! Termin porodu wg usg pokrywa się z terminem z OM czyli pomimo, że owulację miałam tydzień później Bąbelek jakoś to nadrobił
Co do płci to Gin nic się nie wypowiedział, wg niego to za wcześnie
więc nie wiem jakim cudem już ze 3 lub nawet 4 Lipcówki znają płeć swoich dzieciaczków