reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam i ja.
Butterfly- trzymam kciuki za monitorin o byś w końcu ujrzała II piękne kreseczki.
Anuka, goshek- no będzie się nam raźniej testowało. Żeby tylko się udało :-) Ja dzisiaj już zrobiłam falstart i coś niby tam widzimy, ale poczekam jeszcze te 2 dni , może ujrzę coś bardziej różowego :tak:
avanturorama- mnie tez łapią takie dziwne bóle brzucha, ale jak szybko przychodza tak szybko odchodzą :) może to właśnie to ;-) kciuki zaciśniete &&&

Za wszystkie testujące trzyma kciuki co by faktycznie był to miesiąc cudów :)

reklama
:-D współczuje, ja też jestem sama do 14 :-D ale czeka mnie trochę sprzątania z którym się uwinę w 30 minut maksymalnie :-D a dalej się polenię.

emalia mam nadzieje, że bedzie to miesiąc udany. Ale moja Pani gin jeszcze nie odpisała - jutro się przypomnę, cholera ja to mam zawsze szczęście :( akurat w Wigilie musiało to wypaść :( -> ale Pani gin się śmiała,że spotkamy się jeszcze przed świętami a mój na to czy nie można tego przesunąć :D a ta się roześmiała i mu wytłumaczyła,że kobieta jest stworzeniem cyklicznym i nie da się niczego przesunąć :D

Ostatnia edycja:
Witajcie ;-) Ja w pracy z kawką, ale mamy niezły zap** przed świętami..w sobote organizujemy Wigilię Miejską, potem codziennie koncerty kolęd, potem Sylwester na Rynku, koncert noworoczny.. przynajmniej nie mam zmartwień co będę robić w Sylwka i w co się ubiorę :-D

Coś czuję że będzie to bardzo gorący grudzień dla wielu testujących :tak:

Kochana, obyś miała racje. Ja mam termin @ na koniec świata 21-22.12 2012. I bede testowała. Trzymaj kciuki. Ja zaciskam mocno za cIebie!!! A ty na kiedy masz termin. Jak tam Lilunia? Buziaki dla Was.

Ktoś jeszcze testuje w najbliższych dniach ?
Mam termin @ na 25.12 ale raczej przetrzymam do 27.12 jeśli oczywiście @ nie przyjdzie..chociaż nie robie sobie zbyt wielkich nadziei.. pierwszy cykl po łyżeczkowaniu więc nawet nie wiadomo czy była owulka..:confused2: No ale kiedyś musi być dobrze, i zacząć trzeba kiedyś też :-)
Lila super, cud miód malina :-D:-D A co u Jasieńka? Oli? Jak atmosfera przed świętami??

pam dużo wytrwałosci ci życzę...

Dzień dobry wszystkim, :)

Wczoraj się pomyliłam, bo wpisałam 8 dzień, a miał być 9. No ale dziś już jest ok. :-)
Wstałam i od samego rana coś robię, ostatnie pranie wrzucam już do pralki, przed świętami. W czwartek jedziemy z powrotem do Zakopanego, tym razem śpimy przez weekend u mnie w domu, ale na święta wracamy do teściów. Będzie to moja pierwsza wigilia u nich i powiem szczerze trochę się obawiam:eek: najchętniej zostałabym w domu:tak: Jeszcze owulka wypada na święta, po prostu wszystko naraz. ;-)

emalia82 - -trzymam mocno kciuki :tak:

Wolałabym jechać na jeden dzień świąt, ale my tam spędzimy całe święta i jeszcze nie wiem co z tą przerwą do Sylwka. Czy wrócimy do Krk? Jedynie w 1 dzień świąt jedziemy do mnie na obiad. :tak:

;-) my spędzamy Wigilię u nas w domu z moimi rodzicami, później dołączy siostra i szwagier oraz moja siostrzenica :tak:;-) bo z kolei oni dostali zaproszenie na Wigilię do teściów ( rodziców szwagra ) - i przyjadą wieczorem. Jeżeli pogoda na to pozwoli, bo jak będzie śnieżyca czy coś to dojadą w 1 dzień Świąt. :happy2: ale raczej się na to nie zanosi. Teraz przyjadą na weekend i już się nie mogę doczekać bo mamy się z nimi zabrać do Poznania do lekarza i wrócić pociągiem, ale chyba pojedziemy swoim samochodem. Bo to rożnie z tymi pociągami :cool:

Z pociągiem może być różnie, tym bardziej że jest to okres świąteczny. Ja bym pewnie jechała samochodem, pewnie dlatego że przeraźliwie boję się pociągów :-D dziwna jestem :eek:

reklama
emalia a który ty masz dzis dc? Kiedy mialas owulke. Oj jak mnie korci żeby też już sprawdzić.
Dziewczyny mam już wynik progesteronu - 15,63 ng/ml Która sie na tym zna Czy jest to dobry wynik jak na 7-8 dni po owulce? Jak patrzę na normy podane w necie to niby ok. Ale ktoras moze też badała i wie coś więcej na ten temat?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry