reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D haha, ja się czasami tak zakamufluję że mnie nie może znaleźć :-D a ma zwyczaj zapalać lampkę która stoi na moim stoliku nocnym :-D my zmieniliśmy zwykłe łóżko na sofę :tak: jest bardzo fajna, duża i wygodna. 4 osoby się zmieszczą, a jak mnie kochany denerwuje to śpię kilometr dalej :-D

no my mamy zwykłą kanapę, ale jest dosyć duża. Niestety jest pod ścianą i mój mężuś bije kolanami po kaloryferze :-), twierdząc oczywiście że to jest moja wina :eek: bo rozkładam się na całym łóżku, a on się ledwo mieści. :tak: no ale mam nadzieję że jak kiedyś w przyszłości będziemy się wprowadzać do domu to łóżko będzie duże i nie pod ścianą :-D

pam - ja wolę takie które nie trzeszczą, niestety u mnie w domu, w moim dawnym pokoju łóżko trzeszczy. Trzeba będzie się przenieść na podłogę ;-)

:tak: my zrobiliśmy remont pokoju i przestawiliśmy meble. Kupiliśmy szafę przesuwna, stolik rtv, biurko i 2 stoliki nocne. :-D starczy. a sofa to coś takiego ;

Szerokość: 217 cm
Wysokość: 70 cm
Głębokość: 90 cm
Powierzchnia spania: 190 x 160 cm

dora_a.jpg

dora%20rozkl.jpg

koriander - może nie przyjdzie.

Podoba mi się taka sofa, nie wiem jaki ty masz kolor tej sofy, ale ten obrazek pokazuje dokładnie takie kolory jakie ja lubię.:-) brąz, beż, biel, krem.

My mamy kolor almara :tak: taki brąz. Tylko nie chcieliśmy ze skóry tylko z materiału.
dora_c.jpg
coś takiego, tylko w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy.

Łózko nie trzeszczy, z początku może, ale wszystko musiało się ułożyć :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry