reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
owulke mialam tak ok 8-10 grudnia. A co oznacza to krwawienie? Chyba zaraz wygoo:-)gluje

Co to jest plamienie implantacyjne?
Plamienie implantacyjne jest to lekkie krwawienie lub plamienie, które występuje w wyniku zagnieżdżenia się zarodka w macicy. Plamienie implantacyjne jest słabe, jasno czerwone bądź brązowe i zazwyczaj występuje około 7-10 dni od owulacji, czyli około tydzień przed termin spodziewanej miesiączki. Jeśli plamienie wystąpi zaledwie kilka dni przed terminem miesiączki, prawdopodobnie jest to początek miesiączki zaczynający się plamieniem, a nie krwawienie implantacyjne. Plamienie implantacyjne występuje u około 20 – 30% kobiet w ciąży.

Witajcie dziewczynki :)

kurcze jakaś kumulacja testowanka od 21 grudnia :)
Trzymam kciukasy za każdką staraczkę! ja testuje 23 grudnia!

Aventuro - mam podobne objawy! mam nadzieje, że coś fasolkuje! :)

A co do podróżownaia to ja niestety cierpie na chorobe lokomocyjna, więc nie jest to dla mnie fajna sprawaQ asczkolwiek faktem jest, że najlepiej mi było w samolocie, jak już złapał odpowiednią wysokośc! Lajcik! Byłam na wakacjach w Grecji i powiem wam że czad! Jedynym minusem było to że nie miałam dobrych okularów przeciwsłonecznych i zmagałam sie przez cały pobyt z zapaleniem spojówek,ból okropny, ale teraz się już o tym nie pamięta ;)

Pam - materac na stelażu - fasjna sprawa, ale właśnie trzeszczy jak cholerka :)

Gosheek - może fasolkuje !! mnie tez podbrzusze pobolewa juz chyba z 4 czy 5 dzień!

ale wam zazdroszcze... naprawde:) kurcze ja jeszcze sie zmagam z @@@ niby juz lekkie plamienie ale :/ niech ten moj juz przyjezdza i niedziele i ogien:) za tydzien i jeden dzien prawdopodobna owulka:)

kasieczek--> odżywiam się tak samo, jak do tej pory, ale myślę, że mój sposób odżywiania jest całkiem OK. Jem bardzo dużo owoców i warzyw i mnóstwo różnego rodzaju pestek i orzechów. Staram się ograniczać słodycze, chociaż uwielbiam, ale też do końca ich sobie nie odmawiam. Prawie w ogóle nie piję alkoholu, nie palę papierosów, więc chyba jest OK :)
Co do pobolewania podbrzusza,to dziś minimalnie już je czuję, ale wczoraj i przedwczoraj, to dało mi trochę popalić. No nic, zobaczymy co albo Kto z tego wyjdzie:-)

Kurcze, Podbrzusze boli mnie coraz bardziej... tak jak na @... w sumie nie mam co sie spodziewac po tym cyklu ale zawsze czlowiek ma ta glupia nadzieje... zreszta to by bylo zbyt cudowne zajsc w ciaze w pierszym cyklu po poronieniu...

Ja sie nieodzywiam inaczej. Stwierdzilam ze dopoki nie zobacze dwoch kresek nie bede wariowac:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry