reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziekuję za info dziewczynki!
No ja mam nadzieje, że to podbbrzusze ma powody by mnie bolec i bbynajmniej nie z powodu @. Jednak się mega nie nakrecam, bo potem załamka gotowa! Więc, rozsądnie do przodu, i co najważniejsze POZYTYWNIE!! :-)

reklama
żeby Ja też się nie nakręcam, aczkolwiek z pozytywną ciekawością czekam na 30 i na to, czy @ przyjdzie, czy nie. Nawet nie mam w domu testu ciążowego, żeby nie korciło mnie zrobić go wcześniej. Tak więc czekam:-) pozytywnie:-D

Witam dziewczynki!

Co do diety, myślę że ogólnie odżywiam się dobrze. Jedynie co to staram się ograniczyć słodycze, które uwielbiam. No i wprowadziłam więcej owoców i warzyw.:tak:

Dziewczyny znowu kuł mnie ten jajnik:eek:

wszystko legło w gruzach!!!!!!

tak się cieszyłam z tych pozytywnych testów owu, z tego pięknego śluzu a tu dupa, załamka, dziś rano krew na papierze toaletowym!!! potem w ciągu dnia delikatne kropki krwi na wkładce, znow to p i e p r z o n e plamienie w drugiej połowie cyklu!!!!! żesz, k u r w a , myślałam, że już mi się naprawiło wszystko!!!! buuuuuu, czyli z fasolki nici, bardzo się zasmuciłam dziś rano.... a taka byłam podekscytowana na testowanie 27.12

do kitu z tym wszystkim, aż mi się płakać chce....

Kurcze, Podbrzusze boli mnie coraz bardziej... tak jak na @... w sumie nie mam co sie spodziewac po tym cyklu ale zawsze czlowiek ma ta glupia nadzieje... zreszta to by bylo zbyt cudowne zajsc w ciaze w pierszym cyklu po poronieniu...

Ja sie nieodzywiam inaczej. Stwierdzilam ze dopoki nie zobacze dwoch kresek nie bede wariowac:)

to widze ze jestesmy w identycznej sytuacji... a mialas tez zabieg czy samoistne? Martwie sie czy wszysto sie dobrze wygoilo itp..
Mnie dzis brzuch bardzo daje sie we znaki :dry:

kasieczek ja lykam witaminy.. nic poza tym w diecie nie zmienilam:blink:

ja mam teraz juz 4 cykl po poronieniu a każdy jest inny, wcześniej miałam regularne jak w zegarku, ale mam dobre przeczucia a to jest najważniejsze :tak::tak::tak:

przez to że mi tempka świruje mam przeczucie że owu bedzie wczesniej, chyba na wszelki wypadek zaczniemy juz dzisiaj starania :sorry2::sorry2::sorry2:

małż ogląda film o rekinach to ja sobie chyba podaruje dodatkowych wrażeń przed snem :sorry2::confused2::confused2::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry