Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej moge dołaczyc do grudniowych?
Zaczelam w listopadowych, ale listopad nie byl mi pisany, zas grudzien... o ile wierzyc testom, ktore dzis zrobilam, to fasolka kielkuje
te testy robiłaś w dniu planowanego @? Bo jeśli tak to poczekaj 2-3 dni powtórz test i jeśli jest ok to leć do lekarza. Ewentualnie nie czekaj bo idą święta i możesz mieć problem z dostaniem się do lekarza.
koriander Ja miałam poronienie samoistne całkowite wiec na szczescie zabiegu nie miałam. Domyślam sie ze to bardzo przykre przezycie... dlatego też dostaliśmy zielone światło od razu. Zobaczymy co to będzie. Narazie @ nie ma. Mam przeczucie ze w nocy mnie dopadnie..
oj... dziewczynki wszystkim nam na raz nie moze sie udac ... bo by miejsc na porodowkach braklo jedne musza wczesniej drugie pozniej... ale wszsytkim zycze Kochane zeby ujrzec te upragnione...II kreski i nie dziekujcie:* nie ma tego zlego ... dziewczyny, przynajmniej dostajemy duzo boboseksiku od naszych mezczyzna
i mam nadzieje , ze tym ktorym sie nie uda teraz tylko w styczniu, i grudniowki i styczniowki i jak trzeba bedzie to i lutniowki i marcowki to i tak wszystkie zostajemy na tym temacie :-)