reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
emalia a który ty masz dzis dc? Kiedy mialas owulke. Oj jak mnie korci żeby też już sprawdzić.
Dziewczyny mam już wynik progesteronu - 15,63 ng/ml Która sie na tym zna Czy jest to dobry wynik jak na 7-8 dni po owulce? Jak patrzę na normy podane w necie to niby ok. Ale ktoras moze też badała i wie coś więcej na ten temat?

Ja robiłam progesteron w 28dc i wyszedł 12,78 ( normy 1,7-27) wiec myslałam ze ok ale pani doktór powiedziała ze za mało?? wiec nie wiem jak to jest

Z tymi normami to nie wiem jak jest dokładnie... Mi lekarka jeszcze nic nie odpisała na moje wyniki i termin monitoringu i chyba się będę musiała przypomnieć :-D bo zawsze odpisywała na drugi dzień - może mnie ominęła przypadkiem jak tyle ludzi do niej wydzwania i pisze ;-) Mój kochany wczoraj padł o 21 :happy2: i sobie skrobie u mnie :-D wczoraj na przerwie w pracy do mnie nie napisał... a wiecie czemu? bo przed przerwą do mnie zadzwonił i stwierdził,że wyczerpałam limit :sorry2: hahaha, prosiak jeden :-D

emalia skoro to 9 dzien po owu to nie mogłas jej miec 16 12. chyba sie pomylilas bo wyglada na to ze mialas tak jak ja w 16 dc i teraz mam 25 dc i na Boze Narodzenie testowanie

:-D liczę,że bedzie u Was kinder niespodzianka :-D
1297348646_by_wwe2010_600.jpg

Jaki piekny brzuszek:-D
Dziewczyny pomóżcie. Okres powinnam dostac 23-24.12. Przed chwila zobaczylam na wkladce taka brązową plamke. Jeszcze niby za wczesnie na okres. Dodam ze cykle mam regularne. Troszke sie przestraszylam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry