reklama

Staraczki grudniowe 2012

:-D a ja lubię jeździć pociągami, tylko czasami mam kuku że nie zdążę wysiąść na odpowiedniej stacji :-D haha, i strasznie wysoko się wchodzi to tych zwykłych pociągów -staroci :eek: Tak myślę niedługo święta i znów + kilka dodatkowych kilo :blink: a teraz trzeba się przypilnować , bo się zapominam :-D i podżeram z Misiakiem słodkie i chrupki :eek: oj no no :-D

reklama
no ja się też zapomniałam przez ostatni czas i niestety na wadzę + 2kg. Od nowego roku trzeba się znowu wziąć za siebie :-)

No niestety ja już wolę latać samolotem, niż jechać pociągiem. :-) Jedyna w rodzinie boję się pociągów.

Z tymi samolotami to też różnie, mój teść lata ale panicznie się ich boi i zawsze po wszystkim wysiada już "w dobrym humorze",
natomiast moja znajoma leciała pierwszy raz, to dostała głupiego Jasia, ale w drogę powrotną stwierdziła że już się nie boi. Przez dwie godziny lotu same jej łzy leciały z oczu, po prostu nie panowała nad tym. Dopiero podziałały 4 mocne drinki na nią :-D

:-D u mnie na razie się nie zanosi na żaden lot taki gdzieś do innego kraju ;-) a szkoda bo z chęcią odwiedziłabym Hiszpanię,Meksyk :-D. :happy2: hehe, głupi jaś fajna sprawa - mi go podali podczas HSG :-D to miałam wtedy lot ;-):tak:

Witajcie ;-) Ja w pracy z kawką, ale mamy niezły zap** przed świętami..w sobote organizujemy Wigilię Miejską, potem codziennie koncerty kolęd, potem Sylwester na Rynku, koncert noworoczny.. przynajmniej nie mam zmartwień co będę robić w Sylwka i w co się ubiorę :-D

Coś czuję że będzie to bardzo gorący grudzień dla wielu testujących :tak:

Mam termin @ na 25.12 ale raczej przetrzymam do 27.12 jeśli oczywiście @ nie przyjdzie..chociaż nie robie sobie zbyt wielkich nadziei.. pierwszy cykl po łyżeczkowaniu więc nawet nie wiadomo czy była owulka..:confused2: No ale kiedyś musi być dobrze, i zacząć trzeba kiedyś też :-)
Lila super, cud miód malina :-D:-D A co u Jasieńka? Oli? Jak atmosfera przed świętami??

pam dużo wytrwałosci ci życzę...

Kochana, ale ty masz fajną pracę. Super sprawa z tym sylwestrem. Co do ... to dość często sier zdaża ,że po zabiegu jeden złoty strzał i już. Oby i Ci sie tak udało.
Termin @ mamy zbliżony. A nóż uda się nam razem :)

emalia a który ty masz dzis dc? Kiedy mialas owulke. Oj jak mnie korci żeby też już sprawdzić.
Dziewczyny mam już wynik progesteronu - 15,63 ng/ml Która sie na tym zna Czy jest to dobry wynik jak na 7-8 dni po owulce? Jak patrzę na normy podane w necie to niby ok. Ale ktoras moze też badała i wie coś więcej na ten temat?

Gosiu
- dzisiaj mam25 dc a owulkę miałam coś koło 16.12 (9 dni temu mi pokzauje). Co do progesteronu to niestety nie pomogę :zawstydzona/y:
:-D u mnie na razie się nie zanosi na żaden lot taki gdzieś do innego kraju ;-) a szkoda bo z chęcią odwiedziłabym Hiszpanię,Meksyk :-D. :happy2: hehe, głupi jaś fajna sprawa - mi go podali podczas HSG :-D to miałam wtedy lot ;-):tak:

JA też nie leciałam jeszcze, aczkolwiek mi sie lekko marzy lecieć gdzieś na wakcje typu Grecja lub choćby UK :)

:-D oj tak fajna sprawa jak ktoś z boku patrzy :happy2: mnie to musiały trzymać bo nie miałam się siły ubrać ani stać :-D

poleciałabym sobie, ale obawiam się że czasem mogłabym się bać :D

1355866073_ybb0q4_600.jpg

Ostatnia edycja:
Ja jak wsiadałam pierwszy raz do samolotu, to myślałam że mi serce z nerwów wyskoczy :-), jeszcze do tego leciałam sama jak palec :eek: (oczywiście byli inni pasażerowie :-D) teraz mi już nic nie przeszkadza...

Widziałam ten demot!!!! Jeśli ktoś to napisał na serio, to nie mam pytań!!! Ludzka nie wiedza nie zna granic!!!

Ostatnia edycja:
reklama
:-D to ciekawie miałaś, nie wiem jakoś się nie widzę w samolocie :-D może kiedyś Michu mnie zaprosi na jakiś romantyczny lot hahaha :-D:-D dziś jedynie to w łeb dostanie ode mnie za to,że jak rano wstawał do pracy to mnie zdepnął :-(:szok: no cóż, może mnie nie zauważył :happy2: bo ja lubię się nakryć poduchami :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry