reklama
góralka1990
Fanka BB :)
Witam wszystkie,
Już nie można wytrzymać z tymi upałami
wiem że raz jest za zimno a raz za ciepło, ale teraz to chyba lekka przesada 
Już nie można wytrzymać z tymi upałami

Ja leze sobie na tarasie z wlaczonym wentylatorkiem na dzialce i mi jest dobrze :-) mam basen rozlozony 4,5 m na 2,5 m ale nie chce mi sie przebierac w stroj Pati z kolezanka sie chlapia a ja sie relaksuje
nanncy kochana wspolczuje wredoty
nanncy kochana wspolczuje wredoty
Marcia, no najgorsze jest to, że tak długo wredota się rozkręca
akurat miałam cały wolny weekend!!! I wiece co? Nie przyszła jeszcze !!
Miałam takie brązowo-beżowe plamienie rano w wc a potem koniec. Cycki chyba mi eksplodują zaraz!!! Aha, no i mam bóle krzyżowe. A samej konkretnej @ w sumie nie ma jeszcze...a jutro idę do pracy
(((
I żeby było kolorowo znowu widzę cień cienia na teście !!! Ale mam to już gdzieś bo widziałam to setki razy w dniu @ ...

I żeby było kolorowo znowu widzę cień cienia na teście !!! Ale mam to już gdzieś bo widziałam to setki razy w dniu @ ...
Dzien dobry!
ja juz po badaniach. Dzisiaj robilam wyniki na NFz i w innym labie i u nich progesteron i beta sa tego samego dnia wiec zaplacilam dwa razy tyle co normalnie i wyniki beda po 16 wiec prosze o kciuki i modlitwy zeby wyniki byly ok
ja juz po badaniach. Dzisiaj robilam wyniki na NFz i w innym labie i u nich progesteron i beta sa tego samego dnia wiec zaplacilam dwa razy tyle co normalnie i wyniki beda po 16 wiec prosze o kciuki i modlitwy zeby wyniki byly ok
butterfly21
hope & love
Cześć dziewczyny ;-) - dziś w końcu troszkę chłodniej to jakoś funkcjonuję. Weekend był straszny
normalnie się topiłam! a w nocy wcale nie było lepiej - mimo wentylatorów nie szło spać
! i tak 2 noce zarwane i czuje się dziś dziwacznie i padnięta jakbym nie wiem co robiła
pokój mnie wzywa do sprzątania ale nawet nie mam chęci ruszyć palcem
może potem się zmuszę! Dziś mam spokój. Mój wrócił po urlopie do pracy - chociaż nie wiem czy to było mądre posunięcie z tym jego uszkodzonym palcem ale twierdzi,że go nie boli - zobaczymy jak wróci hahaha, skoro jest mądrzejszy od lekarza to co zrobić
aczkolwiek w weekend szalał nad wodą i na rybach to może mu te leki pomogły. I nawet mniej kuśtyka
- w sobotę z nim poszłam nad te jeziorko i wylądowałam w ciuchach w wodzie
mój mnie chciał zagonić na materac ale jakoś niefortunnie się poślizgnęłam i przy brzegu wywinęłam orła - i chcąc nie chcąc musiałam się zamoczyć bo byłam cala od piachu. 
- no i doczekałam się burzy
były aż 2
czasami je lubię,czasami nie
mam swój świat i swoje kredki
- niedługo muszę się wziąć za jakąś dietkę. Siostra mi przywiozła plan swojej diety i trochę skorzystam z jej przepisów
na mnie najlepiej działa dieta nisko-węglowodanowa + jakiś ruch. A,że w internecie na temat tej diety znalazłam mało przepisów i nie miałam pomysłów co by samemu skombinować widzę,że w tym planie jest pełno przepisów które pasują dla mnie idealnie. Do tego jedyne co mnie drażni to brzuch spróbuję skalpela Chodakowskiej - co by się zmieścić w jakąś wymarzoną suknie ślubną
a teraz mam czasu a czasu to może zgubię te sadełko

Nanncy trzymaj się ! Ja jakoś znośnie znoszę @! czasami jednak jak potrzebuję wspomagaczy to nospa mi pomaga. Współczuję ci
i nie wyobrażam sobie takiego bólu.
Marcia &&&&&&&&&&&&&& za wyniki! Na pewno będzie dobrze :-)

Nanncy trzymaj się ! Ja jakoś znośnie znoszę @! czasami jednak jak potrzebuję wspomagaczy to nospa mi pomaga. Współczuję ci
Marcia &&&&&&&&&&&&&& za wyniki! Na pewno będzie dobrze :-)
Ostatnia edycja:
Załączniki
reklama
góralka1990
Fanka BB :)
Witam,
marcia - teraz tylko odpoczywaj
annie - ja już mam dość upałów. Dopiero dzisiaj coś pogoda nie teges
Ja dzisiaj mam cały dzień zajęty. Mama przyjeżdża do mnie na pogaduchy:-)
marcia - teraz tylko odpoczywaj

annie - ja już mam dość upałów. Dopiero dzisiaj coś pogoda nie teges

Ja dzisiaj mam cały dzień zajęty. Mama przyjeżdża do mnie na pogaduchy:-)