reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewczyny! Ja też tylko na chwilę bo @ przyszła a wiecie jak ją przechodzę :sorry:... Melduję jednak, że jak narazie przeżyłam pierwsze 6h z Ketonalem i Spazmoliną...

reklama
Ja leze sobie na tarasie z wlaczonym wentylatorkiem na dzialce i mi jest dobrze :-) mam basen rozlozony 4,5 m na 2,5 m ale nie chce mi sie przebierac w stroj Pati z kolezanka sie chlapia a ja sie relaksuje
nanncy kochana wspolczuje wredoty

Marcia, no najgorsze jest to, że tak długo wredota się rozkręca :( akurat miałam cały wolny weekend!!! I wiece co? Nie przyszła jeszcze !! :realmad:Miałam takie brązowo-beżowe plamienie rano w wc a potem koniec. Cycki chyba mi eksplodują zaraz!!! Aha, no i mam bóle krzyżowe. A samej konkretnej @ w sumie nie ma jeszcze...a jutro idę do pracy :((((
I żeby było kolorowo znowu widzę cień cienia na teście !!! Ale mam to już gdzieś bo widziałam to setki razy w dniu @ ...

Dzien dobry!

ja juz po badaniach. Dzisiaj robilam wyniki na NFz i w innym labie i u nich progesteron i beta sa tego samego dnia wiec zaplacilam dwa razy tyle co normalnie i wyniki beda po 16 wiec prosze o kciuki i modlitwy zeby wyniki byly ok

Cześć dziewczyny ;-) - dziś w końcu troszkę chłodniej to jakoś funkcjonuję. Weekend był straszny :sorry: normalnie się topiłam! a w nocy wcale nie było lepiej - mimo wentylatorów nie szło spać :confused2: ! i tak 2 noce zarwane i czuje się dziś dziwacznie i padnięta jakbym nie wiem co robiła :tak: pokój mnie wzywa do sprzątania ale nawet nie mam chęci ruszyć palcem :-D może potem się zmuszę! Dziś mam spokój. Mój wrócił po urlopie do pracy - chociaż nie wiem czy to było mądre posunięcie z tym jego uszkodzonym palcem ale twierdzi,że go nie boli - zobaczymy jak wróci hahaha, skoro jest mądrzejszy od lekarza to co zrobić :-D aczkolwiek w weekend szalał nad wodą i na rybach to może mu te leki pomogły. I nawet mniej kuśtyka :-D - w sobotę z nim poszłam nad te jeziorko i wylądowałam w ciuchach w wodzie :-p mój mnie chciał zagonić na materac ale jakoś niefortunnie się poślizgnęłam i przy brzegu wywinęłam orła - i chcąc nie chcąc musiałam się zamoczyć bo byłam cala od piachu. :happy::happy: - no i doczekałam się burzy :-D były aż 2 :-D czasami je lubię,czasami nie :-D mam swój świat i swoje kredki :-D - niedługo muszę się wziąć za jakąś dietkę. Siostra mi przywiozła plan swojej diety i trochę skorzystam z jej przepisów :tak: na mnie najlepiej działa dieta nisko-węglowodanowa + jakiś ruch. A,że w internecie na temat tej diety znalazłam mało przepisów i nie miałam pomysłów co by samemu skombinować widzę,że w tym planie jest pełno przepisów które pasują dla mnie idealnie. Do tego jedyne co mnie drażni to brzuch spróbuję skalpela Chodakowskiej - co by się zmieścić w jakąś wymarzoną suknie ślubną :-D a teraz mam czasu a czasu to może zgubię te sadełko :-D :-D :-D

Nanncy trzymaj się ! Ja jakoś znośnie znoszę @! czasami jednak jak potrzebuję wspomagaczy to nospa mi pomaga. Współczuję ci :( i nie wyobrażam sobie takiego bólu.

Marcia
&&&&&&&&&&&&&& za wyniki! Na pewno będzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
marciu super wyniki kochana i napewno wszystko ok :tak:

ja dzisiaj też byłam na kontroli u ginki i rośnie mi mały klocuszek bo prawie kilo już ma... a tak poza tym nie chce mi się pisać bo upały są u nas nie do wytrzymania aż mi się w głowie kręci i ciężko oddycha :no:
IMG_0381.jpg

Załączniki

• IMG_0381.jpg
    IMG_0381.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 28
Annie niech rośnie malutka duża, okrąglutka:)

Marcia widzisz że nie potrzebnie się martwiłaś, teraz już możesz spokojnie odpoczywać, jeśli w ogóle się da przy tych upałach.

Nanncy jak się czujesz po dzisiejszym dniu?

reklama
Witam,

marcia - teraz tylko odpoczywaj :tak:

annie - ja już mam dość upałów. Dopiero dzisiaj coś pogoda nie teges:-D

Ja dzisiaj mam cały dzień zajęty. Mama przyjeżdża do mnie na pogaduchy:-)

Do góry