• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Hej. Ale wy idziecie jak burza co tu wejde to kolejna fasolka w drodze! jak ja Wam zazdroszcze oja zazdroszcze w dobrym sensie oczywiscie :) Tak szybko wam sie udaje. a my lutowki to juz weteranki powoli. Zycze Wam spokojnych i nudnych 8 miesiecy

No i jednak angina, lekarz zapisal mi antybiotyk ale kazal poczekac do niedzieli czy @ przyjdzie, zapisal niby taki antybiotyk ktory nie powinien zaszkodzic ewentualnej fasolce ale wiadomo ze lepiej byloby nic nie brac. Jesli bedzie sie pogarszac w ciagu tych 2 dni to bede musiala brac, a cos czuje ze sie nie polpszy bo nie moge sliny przełknąc, poki co mam tatntum verde do psikania i pani w aptece mowila mi zebym rozgryzla czosnek i trzymala go chwile w buzi. Kupilam tez drugi test zrobie w niedziele rano jesli @ nie przyjdzie. Bo ja chyba jestem pesymistka i trudno mi uwierzyc ze sie udalo.

sylka a jaki dostalas antybiotyk. ja jestem mistrzem w anginie przez 5 lat 3 razy do roku. :D az sie ich pozbylam

sylka pesymistka heh... to mamy cos wspólnego, bo ja tez zawsze wszystko w czarnych barwach widze. Ale jak jest krecha to znaczy ze się udało, wiec nie ma tu już na co czekac :-) zrob drugi tecior jak ma Cie to utwierdzić w przekonaniu, ale ja Ci mowie, ze się udało. Wiecej wiary w siebie !!
a z ciekawości Ty mierzysz temperaturę ?

Ostatnia edycja:
no ciezko mi uwierzyc jeszcze jakbym miala jakies oznaki tej ciazy to co innego. Zrobilam zdjecie tego testu ale nie umiem go wrzucic tutaj. W niedziele jesli nie przyjdzie @ to na pewno zrobie drugi .

Dzieki dziewczyny za optymistyczne słowa ale no ja kurde jestem jakas nie wiem...poprostu nie wierze dalej, moze test sie myslil po za tym ta kreska nie byla taka mocno czerwona jak ta pierwsza, dlatego wciaz sa obawy.

sylka No kurde no !! Bo Ci nakopie do tylka ! Uwierz w siebie :tak:
To,ze kreska jest jasniejsza od kreski testowej nie znaczy ze wynik jest bledny, czy tez negatywny.
Pewnie po protu poziom betki jest jeszcze niski i to dlatego. Widzialas zdjęcia dziewczyn ? Kazda miała praktycznie na początku druga kreche jasniejsza, poza tym testy testami ale jak @ się do niedzieli nie pojawi, to mowie Ci lec w poniedziałek na betke :-)
Pytalam czy mierzysz temperaturę ? :) w ogole który dzień po owu jesteś ?

reklama
Nie nie mierzylam temperatury , nie obserowowalam cykli i nie wiem kiedy moglam miec owulacje, dopiero Wy mnei wszystkiego uswiadomilyscie jak tu do Was zawitalam, takze dziekuje:tak:. Przyszly cykl na pewno bede wszystko robic ,jak @ zawita jednak.Cykle mam co 26 dni, do przytulanka doszlo 9-13 dc i 18 dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry