Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak wiesz też nam coś nie idzie i sie nie udaje :-) a poza tym tempka wysoko u Ciebie więc kto wie, @ nie ma na razie więc wszystko jest możliwe :-)natka wiem wiem doskonale :* Dobrze, ze w razie czegos jesteśmy we dwiezawsze to raźniej :*

Wkurzam się, bo ta cholerna @ nijak nie może się rozhulać. To plamienie, o którym pisałam, to widoczne tylko na papierze, ma kolor rdzy i zawsze takie mam na dzień przed @, a w tym cyklu od wczoraj i nic więcej się nie dzieje.I jeszcze jaWkurzam się, bo ta cholerna @ nijak nie może się rozhulać. To plamienie, o którym pisałam, to widoczne tylko na papierze, ma kolor rdzy i zawsze takie mam na dzień przed @, a w tym cyklu od wczoraj i nic więcej się nie dzieje.
sylka--> nawet najsłabiej widoczna druga kreska oznacza ciążę, a intensywność koloru zależy od stężenia hcg:-)
zapomniałam ze Nas - jednokreskowych tu więcej jest
No wlasnie smieszna ta moja tempka, zamiast w dol - to ona do góry. W ogole nie wspolpracuje jak należy. Chyba się z Nia pogniewam bo tylko ostatnio w blad mnie wprowadza !