• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nie mierzę temp.,więc nie wiem. Ale czy plamienie implantacyjnie nie powinno być bardziej różowe, czy czerwone? Nie wiem co się dzieje, może @ tym razem będzie się rozkręcać dłużej. Jeśli do niedzieli się nic nie zmieni, to zrobię test.

reklama
sandra
urlychów
między trzema parkami przy basenach moczydło
Nuśka
jesteś trochę do tylu
przecież @ dostałam
:-\
castagnus biorę po raz pierwszy drugi dzień więc nie wiem co i jak i narazie dobrze się czuje

sylka
wielkie gratki!
a zdjęcie możesz łatwo wrzucić. nad tekstem który piszesz masz ikonki i tam któras jest właśnie do tego
ja teraz jestem na tel więc nie widzę ale potem mogę ci pomoc.

Moniqaa, 90 natka
Nuśka jeszcze o mnie zapomniała! jakas niewidoczna chyba jestem

dziś mam zły smutny dzień
nie wiem czemu
dół jakiś
miłego

anuszka dziś chyba taki dzień dołujący, ja też takie momenty dzisiaj mam... Zaczynam dziś z CLO i z jednej strony jestem pełna nadziei, a z drugiej boję się trochę skutków ubocznych i tego zwiększonego ryzyka ciąży pozamacicznej..

natka
będzie dobrze
zobacz ile kobiet ma dzidzie
ja też jestem pełna nadziei
ja drugi cykl z CLO
trochę słońca,rozmowa z eM przez tel i już trochę lepiej ale zbliżam się do pracy więc znów dół :-D

Hej babeczki!!!
Dziś jest z zły dzień zdecydowanie...
zbliżają się wakacje.... człowiek odkładał pieniadze na wakacje i co sie okazauje? ze minely 3 lata jak wzielam kredyt i w sierpniu bede musiala 2 000 zł wywalić na jakieś ubezpieczenie nieskiego wkładu.... matko.... płakać mi się chcę!!! I co, mam w Warszawie całe wakacje siedziec????
jest mi źle.... ciągle tylko ktoś chce kasę.... a ja nie jestem workiem bez dna....
i zdołowałam się.
natka CLO się w ogóle nie bój!!!!
anuszka kochana - mam nadzieję,że tym razem CLO pomoże, cmok cmok
avensis daj znać co z Toną
Nuuuśka a jak Twoje samopoczucie dzisiaj?? Może i jednokresek jest więcej, ale ja jestem z Wami ciągle i do końca!!!!
Jestem dziś zmęczona i wku....ona... chyba się położę i może potem coś sensowanego Wam napiszę...

anuszka jak ja o Tobie nie zapomniałam wcale tylko jak już zauwazylas jestem trochę do tylu, dosadnie mowiac - zacofanie się klania :-p Kurcze przykro mi ze malpa przyszla :| Ale nowy miesiąc to nowe nadzieje ! Nie smutaj się i nie doluj !! Bo kurcze jednokreskowych ma być coraz mniej wiec trzeba wierzyc w siebie i walczyc do samego końca ! :tak:

misia złodzieje pierońskie !! :no:Tak zawsze jest, niestety jak człowiek chce się odkuć, wiecznie jakiś się przyplącze i rzuca klody pod nogi...byle jak najwięcej...tragedia ! :no:
Ale staraj się tym nie denerwować,wiem ze trudno bo ja bym chyba takich powybijala jak muchy - idioci :-(
Masz teraz się troszczyć o siebie i fasolcie, wiec mimo wszystko staraj się nie stresować zbytnio, bo na prawde szkoda zdrowia - z Nimi nie wygrasz, a szkoda zebys nerwy tracila niepotrzebnie.
Ja dziś hmmm jakos tak dalej dziwnie się czuje, lewa piers dalej boli, cala jakas wyzylowana, prawa mniej boli, ale zylska tez wylazły. Może to jakiś nowy objaw @ o którym nie wiem...:sorry:
Zobaczymy jak jutro tempka będzie wygladala, i czy malpa i do mnie jutro zawita.

Poki co informuje, ze posadzilam wszystkie kwiatki, Ł. zakłada siatke, a wiec uważam sezon kocich wycieczek balkonowych za oficjalnie otwarty :D !!

Nuuuśka to poproszę o wykonanie zdjęcia!!! Moje kwiatki niestety zostały staranowane przez Pana Messiego - bo po co mają być ladne jak można na nich usiąść i ptaki oglądać....

misia Nasze kwiatki jeszcze sa,ale jak długo... ? tego nie wiem:confused2:
Poki co, zasadziłam komarzyce - nie wiem czy wiesz co to. Niby ma odstraszać komary, choć szczerze raczej nia dzialaja ale maja dość intensywny, specyficzny zapach - którego Nasz Szanowny Puszencjał nie trawi a wiec mam szanse, ze nie wszystkie pelargonie od razu zostaną obzarte z kwiatkow.
Swoja droga nie wiem co one w Nich widza...zielsko takie tylko ze kolorowe a ile radochy jest jak można lape wsadzić do srodka albo nos i poniuchać .
O 19 idziemy do teściowej bo chciała dogadać szczegoly odnośnie Komunii - jak stoly maja być ustawione i co jeszcze trzeba dokupić. Wiec pewne do 22 zejdzie znając jej gadanie :laugh2:

reklama
Duzo tego napisałyście a mnie tu od 2 dni nie było :( . Tak w skrócie zapytam, komu udało się zaciążyć? Później wszystko przeczytam :) A mnie piersi już nie bolą ale śluz nadal taki sam .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry