• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

hmmm co do tej prolaktyny. Nad tym bym sie zastanowila. Choc ja nie wiem jak jest u mnie z hrmonami teraz bo badania dopiero po zakonczonej kuracji czyli sierpniu bede robic ale u mnie raz bylo tak ze dwa dni przed @ byla wysoko dzine przed @ spadla o 0.1 i w dniu okresu to leciala na leb a szyje nawet o 0.5

U mnie przy bezowu tez bylo widac jak sie odzielaja fazy ale to wygladalo bardziej tak ze w 1 fazie byly sokoi i spadki a w fazie lutealnej bylo tak z etempka byla na jednym poziomie ale tak jakby nie odznaczala sie od tych z 1 fazy. taki jednostajny cykl. Zresza zerken na twoje wykresy to ci cos powiem wiecej moze.

nie moge znalezc na ovu twoich poprzednich wykresow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aha, jeszcze chcialam dodac, ze im wiecej czytam na temat NPR tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze juz nigdy po tabletki antykoncepcyjne nie siegne! Ale ja bylam glupia, ze je w ogole bralam! przeciez wszystko mozna wyliczyc za pomoca obserwacji wlasnego ciala...

Mozliwe :) Mój K. cały czas mówi żebym się nie nakręcała na ciążę bo to podobno gorzej i jak się kochać to z przyjemności a nie z musu. Bo jakoś inne robią to pierwszy raz i wpadają , albo tak samo jak patologiczne rodziny, piją palą i nie planują a mają . Moja sąsiadka aktualnie jest w ciąży z 13 dzieckiem mimo że ma dopiero 43 lata :) Rodzi i zachodzi

patu$ka, ja sama niz nie wyliczam, do tego celu zakupilam Baby-Comp. Przed zakupem przewertowalam artykuly, fora i komentarze po polsku, angielsku i norwesku, no i sie przekonalam. Jest to moj pierwszy cykl z BC wiec ja osobiscie nic nie moge powiedziec, komputer mnie nie zna wiec uczy sie mojego cyklu dopiero. Generalnie to zgadzam sie, ze jest to po prostu drogi termometr i wszystko mozna obliczyc samemu, ale...ja sama studiowalam statystyke, pracuje jako analityk i po prostu wiem, ze samodzielne interpretowanie danych jest dosyc subiektywne, tutaj dostaje wszystko na tacy. Nie bede sie rozpisywala na ten temat, ale na chwile obecna po wszystkich opiniach, komentarzach i rozmowach mysle, ze zaryzykowalabym i uzylabym go rozniez jako forme antykoncepcji.

jesli chodzi o kompter cyklu to fak t slyszalam o nim duzo jesli chodzi o temat plnowania niz zapobiegania ale samo mierzenie temperatury raczej nie zapobiegnie w 100 % zreszta jak kazda inan forma anty.

Wlasnie mowia zeby sie nie nastawiac,nie myslec ale to sie tak nie da. I zebys wiedziala ze inny wpadaja jak sliwki w kompt od razu,patologia sypia sie dzieci po 12, 14 mamciu... a jak zaczyna sie starac o jedno to problem. no tak to juz jest skonstruowane. Moz ete pijace i palace patologie sa zdrowe pod wzgledem rozrodu.

reklama
Wierzcie mi, ze sie pochwale jezeli BC mi w czyms dopomoze :) wtedy bedziecie wiedzialy z pierwszej reki, sama tez jestem ciekawa czy to nie wyrzucone pieniadze, no ale coz...

Dziewczyny, naprawde wspolczuje przezyc... nie wiem dlaczego pary, ktore naprawde tego chca maja problem, a inni potrafia beztrosko wpasc z 13stym dzieckiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry