• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

wojna? nieeeee

heh jak ja chodzilam do technikum religii uczyl katecheta i on stale o kalendarzyku nawijal ze to bardzo dobra forma antykoncepcji na pytanie ile ma dzieci odpowiedz brzmiala 6 :-) brawo napewno pomogl w zapobieganiu ciazy:szok::-D

Chociaz jesli kobieta ma bardzo regularne cykle i jest w stanie zyc w wstrzemeizliwosci przez ten np tydzien to ok ale jesli kobieta ma raz 28 raz 30 a raz 32 dni cykl to chyba to sie nie sprawdzi.

No chyba ze ten komputer cyklu o ktorym meloponea pisala,ale gdybym miala uzywac go jako formy antykoncepcji musialabym sie glebiej zastanowic.

sandra ok wymieniamy sie zdanaimi ale kurcze zabrzmialo to tak jakby mierzenie temperatury testy owu i wsluchiwanie sie w swoj organizm byl zlem piekielnym i to ono bylo by sprawca niepowodzen. bynajmniej ja tak to odebralam. Nie podwazylamz e blokada psychiczna nie jest jedna z przyczyn ale napewna nie glowna przyczyna a chyba na koncu. No chyba ze pary sa przebadane na wszytskie sposoby i jest pewnosc ze sa na 100 % zdrowi to moze ta blokada ma jakis wplyw.

Co do nadzerki kurcze ja bym sie jej pozbyla przed starankami. A nie mozesz jej wymrozic? Zawsze to chyba mniej innazyjny sposob. Lekarka podejrzewa 2 gr moj kolezanka przy lekkiej nadzerce i nie wyleczonym stanem zapalnym miala 4 grupe:szok: juz myslalam z ema raka z etaka tragedia w wynikach.

No ja bym jednak ja usunela i na spokojnie zaczela sie starac,bo jak potem wiesz nie daj Boze cos sie wydarzy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja rozumiem, ale ja też patuska czytałam te posty i tak tego nie odebrałam, wydaje mi się że chodziło raczej o nie rezygnowaniu z testowania z powodu temperatury, bo wpływ na nią ma wiele czynników.
Babeczka stwierdziła, że wymrażanie może nic nie dać, zobaczymy co poprzedni powie o wynikach cytologii, u mnie nie widać żadnego stanu zapalnego, nie dokucza mi ona w żaden sposób, nigdy też z jej powodu nie krwawiłam i nie plamiłam.
Poczekam na wyniki i 15.07 przejdę się do innego (ostatniego już lekarza)

ona to stwierdziła na oko, bo powiedziała że nie zrobi mi drugiej cytologii bo to nie ma sensu skoro na dniach ma być wynik.
Tylko najgorsze jest to że ona nic nie powiedziała żeby odłożyć starania, więc nie wiem już co robić

Hmmm moze faktycznie inny lekarz wystawi inna opinie ale wtedy juz w ogole bedziesz zdezorientowana.

Ten zabieg troche kosztowny nie powiem ale jak nie bedzie innego wyjscia....

powiem wam z emy babki mamy przekichane,raz ze krwawimy co miesiac pzez 5 dni ( no ale chociaz nie umieramy) dwa ze te dni plodne nie plodne infekcje zapalenia nadzerki,mammografie cuda na kiju. A faceci? ci to maja dobrze, po za wyjatkami oczywiscie...

Ale moj maz powiada ze tak to z nami jest bo jak Pan Bog stworzyl mezczyzne i kobiete to pyta sie; kto chce sikac na stojaco no to Adam sie wyrywa mowi ja ja no to Pan Bog mowi no to Ty Adamie sikasz na stojaco a Ewie pozostaje wielokrotny orgazm i wykrwawianie sie na raty :D

miachalina Nuuska miala byc na pooperacyjnej dzis caly dzien i miala nie miec dostepu do neta ale miala do kogos eska napisac.

reklama
Ona po znieczuleniu moze byc taka niemrawa. Po ogolnym przewaznie kazdy czuje sie dziwnie. Ja spalam dwa dni po takim znieczuleniu i rzygalam jak kot.

Ja tam mysle ze wszystko ok z nią. Napisalam jej eska moze sie odezwie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry