• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

moniqa mi sie wydaje ze u ciebie jest wszystko ok. Skoki ladne,a taki spadek przed @ jest prawidlowy,u jednych tempka spada powoli u innych od razu leci z wysokiej na aniska a jeszcze spotkalam sie z tym ze jakies dziewczynie tempka spadala dopiero w drugim dniu @. takze wydaje mi sie ze cykle sa normalne.

A moze przejdz sie na monit?

reklama
Patu$ka dziękuję Ci Kochana :tak:
O monicie pomyślę, ale daliśmy sobie jeszcze trzy cykle (a przynajmniej dwa, bo w przyszłym wakacje i byłoby ciężko).
Mam cichą nadzieję, że się obędzie bez monitu, ale jak sama mówisz nigdy nie wiadomo. W sumie tylko monit daje pewność co do ovu....

happymama ja miałam testować jutro ale tempka poleciała także nic z tego :-( ale za Twoje testowanko trzymam kciuki :*

Moniqaa ja też mimo wszystko polecam monit. Przynajmniej będzie pewność co do owu.

Sandra to że będą ci usuwać nie patrząc na dziecko jak powiedziała lekarka to chyba jest bzdura jakaś. Ja miałam kamienie w woreczku żółciowym i 6 tygodniową ciążę. Lekarze za wszelką cenę odwlekali zabieg mimo moich bóli i zagrożenia jakie noszą za sobą kamienie. Dopiero jak bardzo mi się podniosły wyniki krwi i wiadomo było że woreczek ma już stan zapalny to zdecydowali się operować. Także lekarze operują czy robią zabiegi naprawdę tylko wtedy kiedy nie ma już innego wyjścia. Ja miała małą nadżerkę z ciąży i moja ginka nie robiła z tego jakiegoś hallo i wszystko było z ciążą ok.

Temperatura mi tak poleciała szybko jak jeszcze nigdy.. I dlatego nie testowałam. Staram się nie myśleć o tym bledziochu, mam nadzieję że to po prostu jakiś dupny test był :/

Sandra jesli chodzi o nadzerke to nieraz w ciazy potrafi sie nieco załagodzic, zazwyczaj w ciazy z nadzerka nic nie robia, dopiero pozniej po porodzie lecza, ale mi kiedys lekarz powiedzial ze wiekszosc kobiet ma lekka nadzerke i nie trzeba odrazu panikowac, najwaznijesze zeby wiedziec ktora to grupa tej nadzerki, II gr ma wiekszosc kobiet współżyjacych i to jest jak najbardziej do wyleczenia, mi zazwyczaj przy cytologiach wychodzila IIgr, a ostatnio na jesien jak robilam wyszla Igr. Przy tych grupach sa jeszcze literki A, B, C.. i kazda lietrka tez cos oznacza czym zaplenie moze byc spowodowane a grup jest chyba IV, ta IV to juz nie ciekawa. Zrób cytologie dla spokoju.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry