• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Ale się tutaj rozpisałyście dziewczynki :-) i widzę, że momentami ostro było... ale cieszę się, że już się uspokoiło. Wiadomo, że będą i zwolenniczki i przeciwniczki pomiaru temperatury. Ale myślę, że nieważne czy się wierzy czy nie wierzy, najważniejsze żeby się udało zafasolkować :-) ja akurat nie widzę sensu testować przy takiej niskiej temperaturze ale to tylko moje subiektywne zdanie, a jeśli komuś niska temp nie przeszkadza i chce testować - proszę bardzo. I nie ma w tym co piszę żadnej złośliwości - żeby nie było :-)

sandra ja myślę, że warto byłoby pozbyć się nadżerki przed ciążą. Oczywiście czekamy jeszcze na wynik cytologii ale jeśli będzie druga grupa to na pewno nadżerka jest łagodna.

też czekam na jakiekolwiek info od nuuuśki :-) ale wiem też jak to jest po znieczuleniu jeśli chodzi o samopoczucie, także myślę że dlatego sie nie odzywa :-)

sandra wlasnie mialam tez napisac. do mnie tez sie odezwala wszystko ok troche kiepsko sie cuzje i zbiera ja na rzyganko. wiec jest tak jak mowilam. bedzie zyc :)

Poza nadżerką, martwię się też inną rzeczą, co jeśli nam się uda zanim będę miała wyniki, chodzi o to czy będą mi usuwać nadżerkę w ciąży? Nie chciałabym narażać życia dziecka,

Mi sie wydaje ze chyba lekarz decyduje bo jak mialo by to zagrazac potem dziecku to chyba by zorbili usuwanie,a jesli nie to poczekali by do rozwiazania ale pewnie mieli by cie bardzo pod kontrola.

Na razie chyba nie ma o co sie martwic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry