reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

avensis jasne ze mogą być owocne, według mnie jak najbardziej :) W 11dc wyszedł Ci pozytywny tescior wiec zakładamy,ze owu przyszla po 24h wiec co tu dużo mowic :tak:Nie ma co mowic, tylko trzymamy mocno kciukaski, a ze Nuuuśka już slynie z tego ze przewiduje fasolki ( w końcu bądź co bądź przewidziałam już trzy na Naszym forum) to ja tu nie widze możliwości innego rozwiązania niż tylko na + albo i nawet na dwa ++ :happy2: :* Staraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek :-pStaraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek :-p
Co do kalendarzyka, stosujemy ten sam :) tez od samego początku bazowałam wlasnie na Nim, teraz na razie przystopowalam z racji poprzedniego przesuniętego cyklu. Mi termin według wlasnie tego kalendarzyka wypada na 11-go maja, choć myslac ze owu przesunela się o dwa dni mamy dwie opcje - 11, albo 13

kinga my się nie stresujemy :) po to jesteśmy tu razem tak długo, żeby stresu nie było, a jak tylko się pojawia, szybko znika dzięki nagonkom staraczek :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
ale się narobiło z tymi malinkami :-D chcę zaznaczyć, że moja jest od nazwiska :-) ja testowałam już 9 dpo i wyszła mi bladziutka kreska ale - wierzcie mi bądź nie - już od owu wiedziałam, że jestem w ciąży :-)

Ja mam dzisiaj dopiero 2 dzień po owu :) Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła testować :)

angelaa, od owu zaczęły mnie dziwnie piersi boleć, nie tak jak na @ nigdy wcześniej mnie piersi nie bolały w tej fazie cyklu - zawsze zaczynały gdzieś na tydzień przed @ stąd miałam podejrzenia, że coś jest na rzeczy :-) a test zrobiłam dzień po tym, jak zupełnie bez powodu wszystko, co mąż robił mnie okropnie denerwowało :-D teraz mnie brzuch od wczoraj jak na @ boli i się boję, czy nie przyjdzie... może za wcześnie się ekscytuję fasolinką?

Dziekuje dobrze sie czuje :) wczoraj poszłam spać o 19 i spalam do 8 rano i od 12 znowu pospalam i pewnie za chwile znowu zasne.. Ale mdłości brak i biorę kwas i ten duphaston.michalina a na kiedy tobie wyznaczyli poród? Dziewczyny następna wizyta w poniedziałek i będzie zdjatkoz samego rana:))

Acha rozumiem :) Ja się zastanawiam czy mój mąż nie będzie po mnie krzyczeć że robie testy ciążowe, bo sie potem za bardzo tym "podniecam" a nic nie wychodzi z tego . Cały czas mi wmawia ze mam czekac jak pojde do gina i chyba mi sie wydaje ze do póki nie załapie dobrze płatnej pracyo ( bo narazie to mam że pożal się boże) to nici z dziecka (czasem mam takie odczucie) nawet nie wie do konca o odstawieniu tabletek, bo mówiłam że jeszcze pare tabletek wezme i odstawie a odstawiłam przy 17 tabletce a powinnam przy 21. Troszke go okłamałam :(

angelaa, mój widział 3 testy i wciąż słyszę: "trzeba poczekać, aż nie dostaniesz @, a tak w ogóle to aż nie pójdziemy do lekarza". Faceci chyba tak mają :-) ja w sumie też chyba muszę trochę mniej się "podniecać". A z sytuacja zawodową u mnie też nie najlepiej więc uszy do góry! Mam nadzieję, że nie będę tyle spać, co moja imienniczka :-)

Nuuuśka--> obyś była prorokiem i obyś miała rację i obym 10 maja pochwaliła się II kreskami na teście ciążowym:tak:
Zjedliśmy pyszny obiad, do tego lampka czerwonego wina (mam nadzieję, że nie zaszkodzi) i teraz M już leci z wałkiem, a ja odpoczywam.

reklama
To nie jestem chociaż sama :) z resztą poczekam do @ jak nie będzie to mu powiem że to chyba źle tabletki działały i pozwoli mi zrobić test :-) Mąz jest w przekonaniu że dopiero pare dni temu odstawiłam a gin mówił że od razu po odstawieniu nie idzie zajść, ale wierze że sie uda ponieważ talbetki brałam tylko 3,5 miesiąca :-)

Do góry