• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Michalina jak spotkanie z kumpelą...?
na jaką stronę robiłaś zdjęcia?
nie przejmuj się, jak mnie zobaczysz to ci smutek minie, ja tez jestem gruuuuuuuubaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

dziś zjadłam całą czekolade sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!az mnie mdli bleeeeeeeeeeeeee

no a my nadal mamy ciche dni ;((((((((((((((((((((((((((((

Sandra może to rzeczywiście na owu...
ja w tamtym cyklu takie miałam bóle w jednym dniu że masakra... aż mi niedobrze było ... zwijałam się z bólu ...

reklama
anuszka haha ja uwielbiam czekolade :DDD mniam mniam, ale koniecznie musi być z orzeszkami, bo innej niet :wściekła/y:
Ł. zrobil pyszne placki, zjadłam prawie 2,a teraz wyslalam go na poczte bo mój wiesiolek doszedł jak się domyślam i trzeba odebrać :)
Tak mysle, ze może zaczne brac go już dziś ? w końcu i tak nie udało się zafasolkowac, wiec co mi szkodzi zacząć wcześniej ? jak myślicie ?
Acha, i kupuje sobie Castagnus jak napisałam wcześniej wiec anuszka jak przylecie @ będę Ci zdawać na bieżąco relacje co i jak :) Jutro powracam do pomiarow tempki wiec zobaczymy jak sytuacja wygląda, choć powiem szczerze ze jak mierzyłam w Szpitalu o 6 to było wczoraj np. 36,98 wiec jeśli to nie skutek laparo to sadze ze owu mogla się odbyc .

sandra tez się nad tym zastanawiałam, bo w końcu jak pekla, to wszystko powinno teoretycznie wrocic do normy tak ?Ciekawa jestem jutrzejszej tempki i ciesze się z tego mojego L4, bo jak przyjdzie @ w tym czasie to może będziemy mogli zacząć się starac jeszcze w jego trakcie ? :) i będzie dzięki temu więcej czasu :>:>

Nuuuśka
a ten vitex kupiłaś czy nie???
bo ja juz biore na przemian z castagnusem

wiecie co ale mialam przed chwilą masakryczne krwawienie ... ze skrzepami takimi dużymi ...jak nigdy... a tampona miałam ... i z nim to ze mnie wyleciało w toalecie... boli mnie brzuch i kręgosłup ... aż się popłakałam ... pomyślałam,że to może była ciąża ... a noc miałam taka bolesną ... i w pracy z tabletkami ledwo dawałam rade ...
zrobiłam dwa testy ... jeden od michaliny i jeden z allegro ... ale jedna kreska ;((((((((
może jutro powtórzę? co ja mam robić? na bete nie dam rady zdążyć bo labo od 7 a do roboty mam na 7:30 ...

Nuuuska miło ze patrzysz czy jestem :-) My bylismy kilka dni u rodzicow , na weselu , wrcoislismy w poniedzialek i nie mam czasu od poniedzialku, dzisiaj bylo zakonczeniu roku szkolnego w moim przedszkolu mialam bardzo pracowity tydzien a jutro jedziemy na wycieczke z dziecmi:-) dzidzia ma sie chyba dobrze , brzuch mi juz wyszedl , tzn chyba wypycha mi moja oponke :-)

Anuszka widzisz ja miala dwa razy tak okropna @ za pierwszym razem test negatyw a za drugim byla kreska i masakryczne krwawienie same skrzepy. Na becie nie bylam bo nie mialam jak.Ale na watku CLO Ikasia mnie ochrzanila bo powinnam zrobic zeby wiedziec czy to byla wczesna ciaza bo jak sama wiesz beta maleje. Wiec lekarz tylko przypuszczal ze to mogla byc wczesna ciaza.
I wtedy zakazal testowac wczesniej niz w terminei spodziewanej @ albo jak juz to po terminie @.
Jesli dzis masz 2 dc to sie nei dziwie ze test negatyw bo beta mogla spac,tak jak przy poronieniu. Ale poki nie ma potwierdzenia przez bete to wiesz mozemy gdybac.

ja tez juz przestalam wracac do tamtych cykli i nie myslec.
Juz nic nie zmienie. A ty jak nei masz mozliwosci zrobic z krwi to sie nie zadreczaj juz.

Co do czekolady to lubie kazda procz bialej, ale uwielbiam bakaliowa

reklama
anuszka nie zadręczaj się Kochana tym wszystkim. co Ci da test ? Nic już bo nawet jeśli to była ciaza ( a nie była na pewno, nie myśl nawet tak ) to teraz już nic nie pokaze. A Ty mieszysz tempke ??

sylka patrze patrze , bo swego czasu dużo pisalas, a teraz bylas cichutko pare dni i zaczelam zastanawiać się co się z Toba podzialo.Ale dobrze, ze wszystko z Toba w porządku :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry