reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Krowko burza wczoraj caly dzien lazila i dwa razy znalezlismy sie w centrum, a wiadomo dom na gorce stoi ,gory i walnelo. Dzieki,ale czuje sie juz ohydnie zle, taka ociezala, moze z powodu zatrzymania wody???

Kasoku to ja nie bede juz pokazywac jak ja wygladam hehe... Tyle ze ja mam nadwage I chcialabym wygladac jak Ty bez ciZy :p

Rozmawialam z Tili przetransportowali ja o 2 w nocy do tego drugiego szpitala w ktorym beda w stanie w razie czego uratowac malenstwo.
Dzis rozmawiala z lekarka ktora jej powiedziala ze gazy wywolaly skurcze... Tilli mowi ze nie ma problemow z wyproznieniem I ze watpi zeby to wywolalo skurcze.
Wcziraj miala tez robiony taki test ktory w wyniku pojazuje czy porod moze sie zaczac w ciagu 20 godz. Wyszedl pozytywny. Wiec dzieki bogu tilli, pojechala do szpitala. Na szczescie szyjka zamknieta. Skurcze sie uspokoily po kroplowkach.
Tilli cos mowila ze jak juz sie nie powtorza to wypuszcza ja do domu z nakazem lezenia.
Jedyne co w tym momencie martwi ze Ona ma ponad 2 godz. Drogi do tego szpitala, wiec.lepiej by bylo zeby zostala tam ze dwa tyg. No chyba ze juz faktycznie sie nic nie powtorzy.

Dalej trzymajcie kciuki.
Ps ja wczoraj jak Tilli zadzwonila to sobie pomyslalam by mojego brata syn sie urodzil I zrobil miejsce dla tilli coreczki. No I kurcze brat po kilku godzinach dzwoni ze do szpitala jada. Jakbym wykrakala. Hehe

kasoku Ty gruba???? chyba w uszach kochanie!!!

świetnie wyglądasz, brzuszek przeuroczy!!!

ale Ty się może tak nie forsuj z tym sprzątaniem...

akuku no to jeśli tili ma aż 2 h drogi do tego szpitala to może lepiej, żeby tak jeszcze trochę poleżała bo dwie godz drogi to dłuuugo :dry:
dobrze, że skurcze minęły i już jest w miarę wszystko pod kontrolą :tak:

coś mi się wydaje, że lada chwila przyjdzie plamienie bo cały czas ćmi mnie w podbrzuszu :-(

A ja sie wlasnie dowiedzialak ze moja bratowa bardzo duzo wymiotowala w trakcie porodu... Biedna nie dosc ze bole to wymioty dzis nawet z nia nie rozmawialismt bo umeczona I nie ma sily mowic...

to ja też muszę się trochę pomartwić,bolą mnie piersi ok, uczucie pełności ok,napięcie w brzuchu ok,lekki ból brzucha przy większym wysiłku ok ale zero mdłości,nic totalnie ale chyba mogę to wytłumaczyć tym że hormon ciążowy nie jest taki wysoki jeszcze co ?

A tak czuję się super,troszkę zmęczona,jeszcze przed terminem okresu przysnęłam raz na fotelu przed komputerem hehe mój m nawet się zszokował bo ja nigdy w dzień nie spałam hehe :-) a tak czuję się bardzo dobrze,we wtorek mam nadzieję będę miała usg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry