reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili napisała na FB, że sytuacja jest pod kontrolą.

szanse dziecka wynoszą teraz 30%, i wzrastają z każdym dniem. Za 2 tygodnie szansę będą wynosić 70% a za 3 tygodnie już 97%.

uffff, kamień z serca!!! teraz to już wszytsko musi być dobrze, mała Ellie będzie grzecznie siedzieć w brzuszku u tili i czekać :tak:

u mnie spadek :baffled:

reklama
Anabelko nie martw sie , nie kazdy ma mdlosci.
Ja w tej ciazy mialam najslabsze mdlosci w porownaniu z chlopcami.
mam kolezanki ktore wcale mdlosci nie mialy.

martwię się tylko dlatego bo w jednej ciąży mdłości nie miałam i niestety...w kolejnej ciąży miałam wszystkie objawy i było ok,no ale jest jeszcze wcześnie więc tym tłumaczę jak narazie brak mdłości

Anabelko kochana wszystko bedzie dobrze, jak ma byc dobrze to tak bedzie czy heda mdlosci czy nie. A jak ma sie cos zlego wydarzyc to niestety mdlosci nic nie zmienia :-(
Tak wiec my trzymamy kciuki a Ty sie nie martw.

Rozmawialam z tilli jest duze prawdopodobienstwo ze ma zakazenie wod plodowych, wlasnie sprawdzaja I tilli jest juz na antybiotyku. Jutro najdalej pojutrze bedzie wiedziec czy to to, ale jest to jakis trop I to moglo wywolac skurcze.
Teraz jeszcze ma ale duzo zadziej I nie napina sie tak brzuszek wiec jest lepiej.
Jezeli sie okarze ze to te wody plodowe to antybiotyk pomoze I tilli bedzie musiala kontrolowac czesciej mocz tzn. Beda wysylac do laboratorium I juz powinno byc ok. Tak wiec miejmy nadzieje ze to to.

Anabelko tilli prosila by Ci pogratulowac, cieszy sie razem z Toba.
Oczywiscie macie pozdrowienia I podziekowania za kciukaski.

Kasoku dopieri jutro, pojutrze bedze wiadomo czy to na pewno to. narazie to jest najbardziej prawdopodobne. A z teeego co Tilli mowila ze miogla miec za duzy nacisk na pecherz I nie oprozniac go do konca I mocz mogl sie zmieszac z wodami.
Narazie trzeba czekac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry