• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
emalia napisz co sie dzieje???hcg malo przyrasta czy plamisz????
a ja juz nie wiem, tak bardzo bym chciala miec owulacje a tu chyba lipa bedzie z tego, jajnik troche kluje jak nacisne brzuch, no i zniknal sluz rozciagliwy :(:no:jestem wsciekla :wściekła/y:

emalia a powiedz mi bo ja dopiero jestem przed wizytą do gin .
cos sie działo krwawiłaś czy po prostu poszłaś ??
hmm ja juz bym chciała lecieć do gin no ale mój G mi powtarza jak Ci sie tam nic nie robi to po co bedziesz szła i pójdziesz za 2 tyg. ehh noo ma racje ale ja bym chciała z ciekawości

emalia poza tym chyba strzeliłyśmy w tym samym dniu :-D:-D:-D:-D mi z wyliczeń wychodzi 8 luty a termin porodu 1.11.2013

Kochana miałam wczoraj rano jasno beżowe plamienia i się wystraszyłam ,że będzie jak ostatnio. Dostałam dupka i nos-pe. Mam zrobic badania i za 2 tyg do kontroli. Od rana czysto ale nie wiem czemu testy dalej blade jak wcześniej. Zobaczymy co mi beta powie. Ehhh nic nie może być jak trzeba. A termin kochana według "kółeczka ginekologicznego" mamy na 28 październik. Według owu friend na 29 październik, więc nie gniewaj się , ale nie wiem skąd ci sie wzieło na 1 listopad. Zresztą pójdziesz do gina to ci to potwierdzi.

Kasoku u mnie tez zanikal I sie pojawial . Masz kopa.w tylek.i wez sie w garsc :-) tempka wzrosnie. Moze dzis masz owu bo spadek a jutro wzrosnie :-) spokojnie. A staranka byly ?? To starac sie prosze, zreszta ja tez.musze a co :-)

emalia ja tez dostalam na poczatku pierwszej ciazy dupka i nospe, trzymam kciuki ,
akuku no wlasnie nie chce a musze do wyra chodzic i to dwa razy dziennie, bo przy slabym nasieniu trzeba dwa razy,no chyba pochwa mi odpadnie ja pitole.

dla przypomnienia:

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Emalia 82 -21.01.2013-17.02.2013 II kreseczki 9 cs
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 22.02.2013 - 31.03.2013 - cykl 3

emalia napisz co sie dzieje???hcg malo przyrasta czy plamisz????
a ja juz nie wiem, tak bardzo bym chciala miec owulacje a tu chyba lipa bedzie z tego, jajnik troche kluje jak nacisne brzuch, no i zniknal sluz rozciagliwy :(:no:jestem wsciekla :wściekła/y:

a starasz się teraz ? to się staraj ! :-) jak zniknie śluz to nie będzie to koniecznie oznaczać tego że nie będzie możliwe zajście-pamiętam cykl w którym zrobiliśmy Kubę,byłto jeden stosunek w ciągu całego cyklu :-) dzień w którym się postaraliśmy był dniem z kilkoma kroplami śluzu płodnego-dosłownie,więc mogę powiedzieć że było sucho a pomimo tego udało się.
WSZYSTKO JEST DZIWNE JEDNE ZACHODZĄ BEZ POZYTYWNYCH TESTÓW OWULACYJNYCH,JEDNE ZACHODZĄ BZYKOLĄC SIĘ PRAWIE CODZIENNIE A INNE RAZ W CYKLU (ja :-)) JEDNE MAJĄ PROBLEMY HORMONALNE A INNE NIE ! OTYŁE,CHUDZIELCE... :-) SĄ PARY KTÓRE MAJĄ ZŁE WYNIKI A UDAJE IM SIE,SĄ TEŻ TACY KTÓRZY MAJĄ BARDZO DOBRE WYNIKI A NIE UDAJE SIĘ.
TRZEBA WIERZYĆ I NIE BRAĆ TEGO TAK BARDZO DO SIEBIE,CHOCIAŻ ŁATWO SIĘ PISZE A TRUDNIEJ ZROBIĆ.
Dlatego wiem skąd biorą się osoby które odpuściły i zaszły....stres hamuje owulację

emalia ja tez dostalam na poczatku pierwszej ciazy dupka i nospe, trzymam kciuki ,
akuku no wlasnie nie chce a musze do wyra chodzic i to dwa razy dziennie, bo przy slabym nasieniu trzeba dwa razy,no chyba pochwa mi odpadnie ja pitole.

a co to sprawi,szybsza produkcja,świeży towar ? :-)

Ja póki co dokupiłam testy owulacyjne,będę sikać 2 razy dziennie

Dziewczyny pytanie kolejne odnośnie tesów owulacyjnych,ja rano wstałam by zmierzyć temperaturę (5:30) i wysikałam się nic nie pijąc,położyłam się znowu spać gdy wstałam nic nie piłam i czekałam aż się wysikam i zrobiłam test owulacyjny,czy dobrze ? siuśki miałam kalrowne i jasne bo po nocy dużo sikam,w ciagu dnia mało,za to po nocy sikam 2 razy :-)

Kochana miałam wczoraj rano jasno beżowe plamienia i się wystraszyłam ,że będzie jak ostatnio. Dostałam dupka i nos-pe. Mam zrobic badania i za 2 tyg do kontroli. Od rana czysto ale nie wiem czemu testy dalej blade jak wcześniej. Zobaczymy co mi beta powie. Ehhh nic nie może być jak trzeba. A termin kochana według "kółeczka ginekologicznego" mamy na 28 październik. Według owu friend na 29 październik, więc nie gniewaj się , ale nie wiem skąd ci sie wzieło na 1 listopad. Zresztą pójdziesz do gina to ci to potwierdzi.

wydaje mi się że najpewniejszy będzie termin wyznaczony przez usg,bo każda ma innej długosci cykl i te ich kółeczka ginekologiczne mijają się,u mnie akurat wg usg wyszło 7.11.2009 wody odeszły mi 6.11 a i tak młodziak przyszedł na świat 7.11 :-)

Może zbadaj progesteron i betę,chociaż progesteron teraz będzie mało ważny bo go bierzesz...zrób betę i po 48h ponownie by sprawdzić przyrost

Ostatnia edycja:
anabelko dlatego dwa razy sie bzykac z odstepem 12 h bo plemniki mojego m nie sa tak zywotne jak u zdrowego faceta
co do testow to ja robie w okolicach 14, dzisiaj zrobilam kolo 12 wczesniej nie ma sensu i na pewno nie rano, dlaczego? nie wiem ale tak ma byc.

z ta owulacja wszystko jej przeszkadza, stres, alkohol, nawet leki z rodziny ibuprofenu, boze jak mam dpuscic? ja naprawde nie potrafie nie myslec serio, moze kiedys ale na dzien dzisiejszy nie ma bata , po prostu nie umiem, dowod??? zalozylam konto na ovufriendzie i mierze temp, codziennie rano o 7,00, a to juz jest mega poswiecenie z mojej strony.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku a ja myslalam ze lepiej co dwa dni by wzmocnic plemniki :-)
My tez dzis chyba jeszcze raz sie postaramy :-) hehe co ma byc to bedzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry