Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
emalia a powiedz mi bo ja dopiero jestem przed wizytą do gin .
cos sie działo krwawiłaś czy po prostu poszłaś ??
hmm ja juz bym chciała lecieć do gin no ale mój G mi powtarza jak Ci sie tam nic nie robi to po co bedziesz szła i pójdziesz za 2 tyg. ehh noo ma racje ale ja bym chciała z ciekawości
emalia poza tym chyba strzeliłyśmy w tym samym dniumi z wyliczeń wychodzi 8 luty a termin porodu 1.11.2013
emalia napisz co sie dzieje???hcg malo przyrasta czy plamisz????
a ja juz nie wiem, tak bardzo bym chciala miec owulacje a tu chyba lipa bedzie z tego, jajnik troche kluje jak nacisne brzuch, no i zniknal sluz rozciagliwyjestem wsciekla
![]()
emalia ja tez dostalam na poczatku pierwszej ciazy dupka i nospe, trzymam kciuki ,
akuku no wlasnie nie chce a musze do wyra chodzic i to dwa razy dziennie, bo przy slabym nasieniu trzeba dwa razy,no chyba pochwa mi odpadnie ja pitole.
Kochana miałam wczoraj rano jasno beżowe plamienia i się wystraszyłam ,że będzie jak ostatnio. Dostałam dupka i nos-pe. Mam zrobic badania i za 2 tyg do kontroli. Od rana czysto ale nie wiem czemu testy dalej blade jak wcześniej. Zobaczymy co mi beta powie. Ehhh nic nie może być jak trzeba. A termin kochana według "kółeczka ginekologicznego" mamy na 28 październik. Według owu friend na 29 październik, więc nie gniewaj się , ale nie wiem skąd ci sie wzieło na 1 listopad. Zresztą pójdziesz do gina to ci to potwierdzi.