• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziewczyny luknijcie na mój wykres obu, niby owulacja by miala byc a dzisiaj temp spadla czy to normalne? Cos tam jajnik lekko kluje. Tak sie martwie, ze nie będzie owu, help spanikowanej Kasi.

reklama
kasolku hmmmm kurcze jak bym sie znała to bym odpowiedziała :-D ale serduszkuj sie ile wlezie co 2 dni a zobaczysz że fasola z tego bedzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nooszz kule bele musi być

Witam Was.
Ja juz wczoraj zaliczyłam wizyte u gina. Dostałam leki. Póki co śluzu podbarwionego na beżowo nie ma, ale i tak wydaje mi sie że nic z tego. Rano zrobiłam test i kreska jest ale blada. W poniedziełek ide zrobić toxo, cytomegalie, wr i od razu ( jak dotrwam ) to bete.

Die- a jak tam u ciebie kochana dzisiaj?

Za Was wszystkie trzymam kciuki.

Hej dziewczyny

Kurde ja ciut lepiej synek od kataru teraz pokasluje ja nadal zatkana :sorry2: ja nadal czekam i bede czekala do poniedzialku ale boje sie cholernie:dry: no ale coz...

emalia- to co myslisz ze ciaza sie nie rozwija?? trzymam kciuki zeby bylo dobrze:tak:

Trzymam kciuki za wszystkie i tym co czekaja do Ovu:) Oby sie udało a ten watek przeszedl do archiwum:tak::-)

Dziewczyny luknijcie na mój wykres obu, niby owulacja by miala byc a dzisiaj temp spadla czy to normalne? Cos tam jajnik lekko kluje. Tak sie martwie, ze nie będzie owu, help spanikowanej Kasi.
Kasoku ja w dniu owu mam spadek a na drugi dzien wzrost wiec oby I tak u Ciebie bylo :-) trzymam kciuki.

Emalia trzymam kciuki by beta ladnie rosla :-) kochana ja przy moim pierwszym synku jaj robilam testy to dlugo nie wychodzily I nawte lekarz z krewi nie byla pewna dopiero po czasie potwierdzili I wlasnie ten co tak wolno mi rosl wazy 20 kg :O I smiga w przedszkolu
Trzymam &&&&&

Ostatnia edycja:
kasoku u mnie nie działa,mogę otworzyć okno by wpisać temperature,robię zapisz a okno nie znika,nie widzę też wykresu,a konto premium jest po to by działał ten detektor

No dzisiaj musi byc a dalej to jak bedzie jam.sie obu chcialo kto wie moze to bedzie ten szczesliey strzal.

Sluzu coraz mniej I bol prawego jajnika...
No ciekawa jestem czy jutro bedzie wzrist czy pojutrze. W sumie.zawsze 2 dni przed owu mam test owu pozytywny. No zobaczymy.

no to masz dobre i pożyteczne informacje :-) to jeśli celujesz w dziewuszke to ja bym poleciła byś dzisiaj już nic nie robiła...skoro 2 dni po masz owulację,idealnie trafiłaś jeśli dojdzie do zapłodnienia

wyprzedziłaś mnie,bo u mnie test owulacyjny nadal negatywny,nie mam śluzu wodnistego jeszcze...a wczoraj to ja zasnęłam i nic nie było :-)

jak kłuje to ok,pecherzyk rosnie,może jest już duży...a rozwartość szyjki ?
ale w sumie jak jest śluz płodny to zapewne jest otwarta :happy2:

Dziewczyny co ile można test owu robić,co 12 czy co 24h ?

Anabelko ja w zeszlym cykli zasikalam.z 30 tedtow.owu po 2-3razy dziennie a teraz od 9 dnia cyklu po razie I dwa dni teku dwa razy wiec duzo mniej zuzylam:-)
I moze jeszcze dzis sobie sikne :-)
A co do staranek o core ja Ci powiem ze chcialabym ale jak ma sie znowu nie.udac to wole zeby juz.chlopiec.wyszedl :-)
A czy dzis staranka beda to sobaczymy :-) co ma byc to bedzie :-)
Wiesz Viki wyprodukowany (doslownie) z pierwszego pozytywnego testu jedensl strzal. No I w ciagu dnia czyli.szybki bzyk I wstalam jak gdyby nigdy nic I grawitacja tez nie pomogla.a te speedy doplynol...

reklama
emalia a powiedz mi bo ja dopiero jestem przed wizytą do gin .
cos sie działo krwawiłaś czy po prostu poszłaś ??
hmm ja juz bym chciała lecieć do gin no ale mój G mi powtarza jak Ci sie tam nic nie robi to po co bedziesz szła i pójdziesz za 2 tyg. ehh noo ma racje ale ja bym chciała z ciekawości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry