• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Oki juz kumam.wszystko :-)

Anabelko te testy powinno sie robic miedzy 13 a.17
Chyba dla tego ze jak robisz wczesniej to jeszcze moze byc hormon z dnia poprzedniego ?? Nie wiem.
Ale ja jak staralam sie o Vikiego to robilam testy owu rano I moze dla tego pozniej wyktyly ?? Bo juz popoludniu nie robilam. I jak zrobilam rano to juz moglo byc w trakcie.owu a moglam o tym nie wiedziec.

Kasoku a ja myslalam ze lepiej co dwa dni by wzmocnic plemniki :-)
My tez dzis chyba jeszcze raz sie postaramy :-) hehe co ma byc to bedzie :-)

też tak myślałam,ale nie wiem jak to się ma w praktyce bo jeśli plemniki są słabe to po 2 krotnym wytrysku jest ich mniej przecież,wiec seksik na dzieńdobry i na dobranoc :-D

To mi facet ponad 4 lata temu zaserwował spleśniałe plemniory bo 3 tygodnie bez seksu było i potem zapłodnienie :-)

U mnie co do problemów w poczęciu odpowiada stres,mało tkanki tłuszczowej (ale już tyję specjalnie dla staranek :-) ) następnym razem jak pójdę do ginekologa to powie znowu bym weszła na wagę jak ostatnio :-)

Akuku póki Ci nie odpada to sie staraj :-)

Oki juz kumam.wszystko :-)

Anabelko te testy powinno sie robic miedzy 13 a.17
Chyba dla tego ze jak robisz wczesniej to jeszcze moze byc hormon z dnia poprzedniego ?? Nie wiem.
Ale ja jak staralam sie o Vikiego to robilam testy owu rano I moze dla tego pozniej wyktyly ?? Bo juz popoludniu nie robilam. I jak zrobilam rano to juz moglo byc w trakcie.owu a moglam o tym nie wiedziec.

Kurcze ja już po śniadaniu popitym czymś (po 11),od 5:30 robiłam 2 razy siku,myślisz by przetrzymać siuśki i zrobić w okolicach 15-17 ? bo znowu mam na instrukcji że nie należy nic pić na 2 godziny przed robieniem testu.
I o której mam sikać jutro na test

anabelko no niby jak czesciej to plemnikow jest mniej, ale u zdrowego faceta plemniki zyja z 2-3 dni a u moj ma zjebnane i zyja krotko dlatego nalezy je doladowac do c i p k i co 12 h, a co do testow to jak pije normalnie to kolo 16-17 mam blade krechy bezsensu z nimi cholera.

Trxymac nie musisz tylko nie pije 2-3godziny przed testowaniem, bo do testowania wystarczy kilka kropel moczu :-)

Ja sie smieje bo po staranka leze z tylkiem na poduszkach hehe I wczoraj mowie mojemu ze jak staralismy sie o Alexa to.zawsze po... Szlam do toalety I wszystko ze mnie wylatywalo, a jak o Victora to od razu po wstalam I jakos zaszlam a teraz ?? Wyliczam dni plodne mierze temperature, sprawdzam sluz leze z tylkiem do gory I modle sie by sie udalo w koncu :-)
Ahh zycie :/:/

No ja malo pije ze wzgpedu na testy I mam zatwardzenie... Jeszcze przez to rozwolnienie I wymioty sie odwodnilam I od tamtej pory nie bylam w toalecie :/:/ 5 dzien ehh

Ostatnia edycja:
anabelko no niby jak czesciej to plemnikow jest mniej, ale u zdrowego faceta plemniki zyja z 2-3 dni a u moj ma zjebnane i zyja krotko dlatego nalezy je doladowac do c i p k i co 12 h, a co do testow to jak pije normalnie to kolo 16-17 mam blade krechy bezsensu z nimi cholera.

no to mój też jest zepsuty :-) bo ostatnio nie przeżyły 3 dni,kurde muszę to przeliczyć dokładnie bo skok miałam po owulacji więc chyba jedna doba więcej,bo wcześniej gdy się bzzz po skoku udało się,ale ja celuję w córę,chciałabym ze wzgledu na to że geny dziedziczone będą możliwe że po mnie a syn raczej po tatusiu bo mój jest kropla w krople cały tata,nawet w dorosłości będą podobni,tata mięśniak-syn mięśniak,mój ma rozm buta 46 młodziak też zapowiada się na duże girki :-D już ma 28,5 :-) i przelazły chore jelita i stąd mamy ten zasrany autyzm :wściekła/y:
No to może będę go męczyć teraz codziennie a jak wyjdzie pozytywny test owulacyjny to przestanę :confused: a gdyby zaserwować facetowi kawkę by przyspieszyć plemniki ?

reklama
No ja malo pije ze wzgpedu na testy I mam zatwardzenie... Jeszcze przez to rozwolnienie I wymioty sie odwodnilam I od tamtej pory nie bylam w toalecie :/:/ 5 dzien ehh

może probiotyki spróbuj wziąć

Trxymac nie musisz tylko nie pije 2-3godziny przed testowaniem, bo do testowania wystarczy kilka kropel moczu :-)

Ja sie smieje bo po staranka leze z tylkiem na poduszkach hehe I wczoraj mowie mojemu ze jak staralismy sie o Alexa to.zawsze po... Szlam do toalety I wszystko ze mnie wylatywalo, a jak o Victora to od razu po wstalam I jakos zaszlam a teraz ?? Wyliczam dni plodne mierze temperature, sprawdzam sluz leze z tylkiem do gory I modle sie by sie udalo w koncu :-)
Ahh zycie :/:/

Kobiety mają przewalone,bo po seksie gdy wstaną leje się z nich,zwierzęta mają w innej pozycji cipke i nic nie wycieka hehe
Raz po seksie wstałam i było ok,wyszłam potem do sklepu,zakaszlałam i co wyleciało mi na majty a zimno było i mnie to drażniło ,szybko do domu i majty zmieniałam :-D ale pozycja z nogami do góry lub chociaż w pozycji by biodra były wysoko jest dobra-mała pomoc dla plemników by szybciej dopłyneły-ah ta grawitacja,ciekawe czy w macicy ta grawitacja również panuje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry