Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasoku a ja myslalam ze lepiej co dwa dni by wzmocnic plemniki :-)
My tez dzis chyba jeszcze raz sie postaramy :-) hehe co ma byc to bedzie :-)

Oki juz kumam.wszystko :-)
Anabelko te testy powinno sie robic miedzy 13 a.17
Chyba dla tego ze jak robisz wczesniej to jeszcze moze byc hormon z dnia poprzedniego ?? Nie wiem.
Ale ja jak staralam sie o Vikiego to robilam testy owu rano I moze dla tego pozniej wyktyly ?? Bo juz popoludniu nie robilam. I jak zrobilam rano to juz moglo byc w trakcie.owu a moglam o tym nie wiedziec.
anabelko no niby jak czesciej to plemnikow jest mniej, ale u zdrowego faceta plemniki zyja z 2-3 dni a u moj ma zjebnane i zyja krotko dlatego nalezy je doladowac do c i p k i co 12 h, a co do testow to jak pije normalnie to kolo 16-17 mam blade krechy bezsensu z nimi cholera.
już ma 28,5 :-) i przelazły chore jelita i stąd mamy ten zasrany autyzm 
a gdyby zaserwować facetowi kawkę by przyspieszyć plemniki ?No ja malo pije ze wzgpedu na testy I mam zatwardzenie... Jeszcze przez to rozwolnienie I wymioty sie odwodnilam I od tamtej pory nie bylam w toalecie :/:/ 5 dzien ehh
Trxymac nie musisz tylko nie pije 2-3godziny przed testowaniem, bo do testowania wystarczy kilka kropel moczu :-)
Ja sie smieje bo po staranka leze z tylkiem na poduszkach hehe I wczoraj mowie mojemu ze jak staralismy sie o Alexa to.zawsze po... Szlam do toalety I wszystko ze mnie wylatywalo, a jak o Victora to od razu po wstalam I jakos zaszlam a teraz ?? Wyliczam dni plodne mierze temperature, sprawdzam sluz leze z tylkiem do gory I modle sie by sie udalo w koncu :-)
Ahh zycie :/:/
ale pozycja z nogami do góry lub chociaż w pozycji by biodra były wysoko jest dobra-mała pomoc dla plemników by szybciej dopłyneły-ah ta grawitacja,ciekawe czy w macicy ta grawitacja również panuje